Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
teško ranjen

Novi krvavi napad huligana u Sevilli: Navijač Juventusa izboden nožem

Uoči derbija skupine H Lige prvaka došlo je do napada na gostujuće navijače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Večer uoči utakmice Seville i Juventusa domaći su huligani u glavnom gradu Andaluzije napali manju skupinu navijača Juventusa koji su večerali u jednom seviljskom restoranu, javljaju španjolski mediji.

Po već ustaljenom običaju uoči domaćih europskih utakmica Seville, huligani iz skupine Biris Norte napadaju manje skupine gostujućih navijača dok se nalaze na večeri ili u nekom pubu u gradu. Zadnjih su godina imali slične okršaje s većinom navijača koji su stigli u njihov grad i zbog toga su na glasu kao jedni od zloglasnijih u Španjolskoj.

As javlja kako su u kratkom i žestokom napadu ozlijeđena tri navijača od kojih je jedan teško ranjen. Radi se o navijaču Juventusa koji je izboden nožem i kojem se pružala hitna pomoć još u demoliranom restoranu.

Podsjetimo, huliganskih obračuna bilo je i uoči prošle dvije utakmice u skupini H. Navijači Lyona sukobili su se s lokalnom policijom, a navijači Dinama imali su jedan obračun između zaraćenih frakcija, iako su španjolski mediji javljali i o sukobima s domaćim huliganima.

Također, recimo i kako su navijači Juventusa napadnuti i u Zagrebu na okretištu Borongaj, ali tada su bili u većoj skupini te su na kraju natjerali napadače u bijeg.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider