Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pritisak je sve veći

Nova Realova zvijezda sjela na klupu pa zaplakala iz očaja: Ima dobar razlog za to

Kada napuni 18 godina, Endrick će moći igrati za Real Madrid.

Endrick (Foto: Afp)

Bez prevelike medijske pompe Real Madrid je potvrdio 60 milijuna eura vrijedan transfer Endricka, 16-godišnjeg čuda od djeteta. Cijeli su posao zaključili krajem prošle godine, kada su svi bili fokusirani na Svjetsko prvenstvo.

Talentirani nogometaš pridružit će se Kraljevskom klubu na ljeto 2024. godine, kada napuni 18 godina, jer mu pravila FIFA-e brane igranje u inozemstvu do punoljetnosti. Do tada će igrati u Brazilu, ali čini se da je već sada pritisak postao preveliki uteg za Endricka.

Nova godina je počela sve, samo ne bajno za mladog Brazilca koji ne uspijeva prekinuti golgeterski post. Do potpisa za madridsku momčad neumoljivo je tresao protiviničke mreže, a onda se – ugasio.

Bad Blue Boysi na Maksimiru Boysi posjetili Maksimir i preuzeli stvari u svoje ruke: Pokazali da nisu na prodaju i opet imaju povijesnu ulogu! divider

U posljednjem susretu protiv Bragantina zamijenjen je u 60. minuti dvoboja, što ga je psihički dotuklo. Fotografije mladog Brazilca osvanule su na naslovnicama tamošnjih medija na kojima se može vidjeti kako je navukao majicu preko glave, ne bi li sakrio suze na licu, prenosi Marca.

"Da, istina je. Prekrio je lice jer je plakao. Nisam mu otac, ali trebao sam ga zagrliti", otkrio je trener Palmeirasa nakon susreta pa dodao:

"Mora biti miran, nitko ne voli kritike, ali tu je ogroman pritisak na njemu da zabije pet ili šest golova. Pokušava se nositi s tim, gol će stići u pravo vrijeme, samo mora ostati miran i nasmijan", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider