Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sama krema

Elita svjetskog nogometa stiže na Hajduk: Mourinho, Zidane, Bale, Figo, Zanetti...

Zvonimir Boban je danas održao sastank s velikanima svjetskog nogometa, a mnogi od njih stižu na finale juniorske Lige prvaka.

Jose Mourinho (Foto: Afp)

Od 18 sati Hajduk i AZ igraju finale juniorske Lige prvaka. Velika završnica igra se u Ženevi, na stadionu kapaciteta 30 tisuća navijača.

Bijeli će u finalu imati još veću podršku nego na polufinalu gdje se skupilo nešto više od pet tisuća navijača, a na stadionu se očekuje i prava krema svjetskog nogometa.

Naime, danas je u 30 kilometara udaljenom Nyonu održan inauguracijski sastanak novog Uefinog savjetodavnog tijela koje će analizirati nogometna pravila, kalendare natjecanja, razvoj mladih nogometaša…

Navijač Hajduka u Ženevi VIDEO Navijač Hajduka oduševio tetovažom u Ženevi, uskoro bi mogla i nova pasti divider

Koordinator toga tijela je legendarni Zvonimir Boban, članovi su slavni treneri i bivši nogometaši:

José Mourinho, Carlo Ancelotti, Zinedine Zidane, Paolo Maldini, Fabio Capello, Javier Zanetti, Luís Figo, Philipp Lahm, Ronald Koeman, Gareth Southgate, Rio Ferdinand, Michael Laudrup, Rafael Benítez, Roberto Martínez, Predrag Mijatović, Jürgen Klinsmann, Rudi Völler, Petr Čech, Juan Mata, Robbie Keane, Patrick Vieira, Henrik Larsson, Eric Abidal i Gareth Bale.

Veliki broj njih će doći na utakmicu u Ženevu, a to može mladim igračima Hajduka biti samo dodatna motivacija da se dokažu pred velikanima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider