Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Novi henry"

VIDEO Tko će iz ove generacije Hajdukovih juniora uspjeti? "Poslije njega sam se prestao kladiti na talente"

U ponedjeljak od 21 sat pogledajte 32. epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu.

Hrvatska nogometna liga doteglila se do 30. kola, a u sjeni završnice Supersport HNL-a juniori Hajduka plasirali su se u povijesno finale Lige prvaka protiv AZ-a pa voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu nisu mogli ne komentirati taj sjajan uspjeh.

No, u sportu nažalost postoje dvije strane medalje i realnost je kako će iz ove skupine od 20-ak sjajnih mladića tek manji broj postati top igrači za najveće dosege na seniorskoj razini. Na pitanje koga iz ovog društva Hajdukovih juniora vidi kao buduću seniorsku zvijezdu, gost u današnjoj epizodi, Vlado Boban, nije se želio upecati…

"Prestao sam se kladiti na te mlade talente poslije Ante Rukavine, on je zadnji za kojeg sam rekao da će biti top igrač, Henry, Pele i ništa. Dobar momak, pristojan, kulturan, nije mi nijedan igrač u HNL-u toliko oduševljavao kao klinac i od tad više na nikoga ne stavljam novce“, poentirao je diplomatski Boban.

Više o ovoj raspravi, ali i o ostalim aktualnostima iz domaćeg nogometa pogledajte u ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u u 32. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider