Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
obožava bijele

VIDEO Navijač Hajduka oduševio tetovažom u Ženevi, uskoro bi mogla i nova pasti

Vatreni navijač Hajduka odlučio je na sebe tetovirati datum polufinala juniorske Lige prvaka.

Od 18 sati Hajduk i AZ igraju finale juniorske Lige prvaka. Velika završnica igra se u Ženevi, na stadionu kapaciteta 30 tisuća navijača.

Bijeli će u finalu imati još veću podršku nego na finalu gdje se skupilo nešto više od pet tisuća navijača, a kroz cijeli dan navijači Hajduka stižu iz svih krajeva Europe. Veliki broj navijača potegnuo je upravo iz Hrvatske.

Uoči najveće utakmice u povijesti hrvatskog juniorskog nogometa reporter Dnevnika Nove TV, Stipe Antonijević, na ulici je pronašao jednog vatrenog navijača splitskog kluba.

Matheo i Leo Nicolier Nećaci vukovarskog heroja Jean-Michela Nicoliera stižu na finale u Ženevu: Navijat će za Hajduk divider

Navijač Hajduka se nakon prolaska Milana u polufinalu odlučio tetovirati i na sebe  stavio datum velikog polufinala, a uskoro će ići i današnji datum. Nada se da će tetovirati i toliko željeni trofej prvaka Europe.

''Došli smo s Brača, putovali smo 15 sati, bili smo na polufinalu pa stali ovdje tih pet dana. Bio je planiran ostanak, probili smo sve financijske limite, ali ostanak je bio planiran. Bika je vrhunska atmosfera u gradu.

Supruga zna za tetovažu, rekla je samo da je provjereni tatoo studio, a nije samo bit tetovaža i datum, nego svih svih pet dana što su nam dica priuštila'', rekao je navijač Mate.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider