Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
unatoč upozorenju trenera

Nova razuzdana proslava rođendana u PSG-u: Riskirali ozljedu, Neymar i Cavani plesali polugoli

Trojica nogometaša PSG-a organizirali su zajedničku proslavu rođendana, unatoč tome što je trener Thomas Tuchel rekao da mu se to ne sviđa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši PSG-a nastavili su s razuzdanim proslavama svojih rođendana, unatoč slabijim rezultatima u posljednje vrijeme, odnosno problemima unutar svlačionice. Podsjetimo, Neymar je prije 20-ak dana proslavio svoj 27. rođendan u jednom noćnom klubu, što je trener Thomas Tuchel oštro osudio.

"To je nešto što nas ometa kao profesionalce. Kylianovo ponašanje i Neymarov party loše su distrakcije i u svijet šaljemo sliku naše neprofesionalnosti. Nismo dovoljno ozbiljni, nismo profesionalni", komentirao je Tuchel.

gol expired Posljednji apsolutni šampion ''poderao'' Wildera: Intrigantna usporedba s Tysonom i što bi moglo presuditi u Furyjevu korist divider

Ni tri tjedna kasnije čak trojica igrača PSG-a slavila su rođendan na javnom mjestu i sudeći prema snimkama, bilo je divlje. Edinson Cavani, Mauro Icardi i Angel Di Maria. Sva trojica imaju rođendane unutar pet dana, pa su četvrtak navečer odlučili iskoristiti za proslavu svoga dana.

Party je napravljen samo dva dana nakon što je PSG poražen na gostovanju kod Borussije Dortmund u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Rođendanske proslave otvorene su u krugu obitelji, no kako je večer odmicala ostali su samo nogometaši i djevojke odnosno žene.

gol expired Zabranjeno sučeljavanje Wildera i Furyja nakon vaganja: "To nije u interesu našeg sporta" divider

Kamera je snimila nogometaše PSG-a kako udaraju malu boksačku vreću na stroju koji mjeri snagu udarca. Za nekoga tko nije boksač ovo može biti vrlo opasno za šaku i zglob. Ovo je sigurno jedna od stvari koje se nisu svidjele treneru Tuchelu.

U kasnijoj fazi partyja kamera je snimila Cavanija bez košulje i Neymara raskopčane košulje. Bilo je tu još polugolih igrača PSG-a.

U svakom slučaju, nogometaši pariškog kluba dobro se provode, unatoč tome što su izgubili prvi susret osmine finala Lige prvaka. Njihova je sreća u tome što su domaće prvenstvo već praktički riješili, a do uzvrata protiv Borussije Dortmund još je 20 dana.

gol expired Bizarna reakcija igrača Ajaxa: Brutalno ismijavao suparnika, upitao ga hoće li i zaplakati divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider