Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"neozbiljni smo i neprofesionalni"

Kaos u u redovima PSG-a potvrdio i Tuchel: Mbappe poludio na trenera, Neymar se unio sucu u lice

U Parizu je uoči nastavka sezone u Ligi prvaka, koju PSG ove godine ponovno napada, vrlo burno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši PSG-a upisali su u subotu uvjerljivu pobjedu 5:0 protiv Montpelliera u sklopu 22. kola francuske Ligue 1. Parižani su pobjedom podebljali svoju prednost u domaćem prvenstvu na velikih 12 bodova u odnosu na Marseille, a do kraja je ostalo još 16 kola odnosno 48 bodova.

Iako su uvjerljivo slavili, u momčadi PSG-a ne vlada idealno ozračje. Trener Thomas Tuchel povukao je u 68. minuti utakmice potez koji bi mogao znatno zakomplicirati njegovu budućnost u klubu ili budućnost igrača koji bi uskoro mogao postati najbolji nogometaš svijeta - Kyliana Mbappea.

gol expired Barca u velikim problemima: Rakitić podigao prašinu, Piqueov "slučaj" mogao bi odlučiti prvaka divider

Tuchel je u spomenutoj minuti odlučio u igru uvesti Maura Icardija, a iz nje povući Mbappea, koji je zbog te odluke poludio. Kod izlaska s travnjaka Tuchel je pokušao dobiti odgovor od svog igrača zbog čega je nervozno reagirao, na što je on dodatno "poludio", pokušavao pobjeći iz Tuchelove blizine te se potom ljutito zaputio prema svom sjedištu.

Od tog trenutka pa sve do kraja PSG nije igrao na razini kao do tada. Postigao je pogodak u sudačkoj nadoknadi, ali je on poništen nakon pregledavanja snimke.

gol expired Đoković je kralj Australian Opena, ali nije pozdravio publiku: Objasnio je svoj potez divider

Nakon ovog incidenta s trenerom Tuchelom odmah su krenula nagađanja da bi Mbappe već na ljeto mogao u redove Real Madrida, koji će napraviti sve što je u njegovoj moći da dovede talentiranog Francuza.

Osim sukoba na razini Tuchel-Mbappe, susret PSG-a i Montpelliera obilježio je i Neymar, odnosno sudac Brisard. Brazilac je u 38. minuti jednim frajerskim potezom pokušao prebaciti dvojicu igrača Montpelliera, no nije uspio. Brisard mu je prišao, rekao da to ne bi trebao raditi, na što je Neymar burno reagirao i unio se u lice francuskom djelitelju pravde.

gol expired Liverpool 30 godina čeka titulu, a ona bi po mnogočemu mogla ući u povijest engleskog nogometa divider

Verratti ga je pokušao smiriti, no pomoći nije bilo. Sudac mu je pokazao žuti karton zbog ponašanja, a ne poteza kako su mnogi pisali nakon utakmice.

U nedjelju navečer Neymar je organizirao veliku rođendansku proslavu u jednom od noćnih klubova u Parizu, na kojoj se nije pojavio Mbappe. Razlog nije njegova ljutnja na Tuchela, već Super Bowl koji je započeo pola sata iza ponoći u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Mbappe je veliki fan američkog nogometa i nipošto nije želio propustiti finale u kojem je Kansas City kreirao novi preokret i slavio protiv San Francisca 31:20.

gol expired Ružna ozljeda prvaka u borbi za pojas nakon samo 46 sekundi: Kako je moguće da ništa nije puklo?! divider

Mbappeovo ponašanje i Neymarovu proslavu rođendana komentirao je i Tuchel, koji nije oduševljen nijednim od navedenog.

"To je nešto što nas ometa kao profesionalce. Kylianovo ponašanje i Neymarov party loše su distrakcije i u svijet šaljemo sliku naše neprofesionalnosti. Nismo dovoljno ozbiljni, nismo profesionalni", komentirao je Tuchel.

U veljači slijedi nastavak Lige prvaka, a u osmini finala PSG ne očekuje nimalo lagan posao protiv njemačke Borussije Dortmund. Prvi susret na rasporedu je za dva tjedna u Njemačkoj.

gol expired Rakitić otvoreno progovorio nakon ostanka u Barceloni i "piknuo" čelne ljude kluba: "Razmišljao sam o odlasku" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider