Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pjevali sretan rođendan

Redsi se dobro zabavljaju i za vrijeme izolacije. Van Dijk zadirkivao Lovrena: "Dej, popravi si frizuru"

Nogometaši Liverpoola i u doba samoizolacije "naporno" treniraju...

Dejan Lovren na satu yoge (Foto: Screenshot)

Zbog koronavirusa svi odgovorni sportaši u ovom trenutku treniraju od doma, pa tako i nogometaši Liverpoola kojima je trener Jurgen Klopp organizirao satove yoge putem video poziva. Svi su se u dogovoreno vrijeme spojili i zabava je mogla početi.

Edinson Cavani i Luis Suarez Dosta mu je Europe: Urugvajska legenda odbila brojne ponude i vraća se kući

Klub s Anfielda objavio je zabavni video prije početka sata yoge u kojem su igrači zadirkivali jedni druge, te pritom pjevali sretan rođendan jednom od svojih članova na nekoliko jezika, između ostalog i na hrvatskom. Dejan Lovren također je bio jedan od onih koje je na početku videa sprdao Virgil van Dijk.

"Dej, postoji li šansa da se probudiš ranije i pobrineš se da izgledaš dobro?", upitao je Van Dijk hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena.

Mane i Salah slave pogodak Zvijezda Liverpoola iskreno o mogućnosti da ne budu prvaci: "Bit će nam teško, ali teže je ljudima koji su izgubili obitelji"

"Ne", uslijedio je kratki odgovor hrvatskog stopera.

"Bar si frizuru popravi", dobacio mu je Nizozemac.

Na jutarnjoj yogi bio je i trener Jurgen Klopp, koji je potom pozvao sve da pjevaju sretan rođendan Harveyju Elliotu, svako na svom jeziku. Pjevati na hrvatskom je morao i Dejan Lovren, koji se sudeći prema izdanju probudio minutu prije nego se uključio u video poziv.

 

Nastavi čitati