Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kako ga ne voljeti?

Zvijezda Liverpoola iskreno o mogućnosti da ne budu prvaci: "Bit će nam teško, ali teže je ljudima koji su izgubili obitelji"

Sadio Mane razumijet će odluku ako Premierliga donese odluku da se prvenstvo poništava.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool se nalazi na doslovno milimetar od osvajanja prvog naslova prvaka Engleske u posljednjih 30 godina, no koronavirus ga u tome svim svilama pokušava zaustaviti. Engleska Premierliga, kao i gotovo sve lige svijeta, i dalje je paralizirana i nema naznaka kada bi se mogla nastaviti.

S obzirom da koronavirus uzima sve više maha u Engleskoj sve se više spominje otkazivanje kompletne sezone, a u tom bi slučaju Liverpool mogao ostati bez toliko željene titule prvaka.

Svima je jasno da to ne bi bilo pošteno s obzirom da ispred drugoplasiranog Manchester Cityja imaju 25 bodova prednost, no kada bi se Redsima dala titula javili bi se brojni drugi klubovi koji love promociju i slično.

gol expired Bivša tenisačica koja se slikala za Playboy osvanula kao od majke rođena na Instagramu divider

Senegalac Sadio Mane jedan je od ključnih igrača u momčadi Liverpoola i na pitanje kako bi on osobno doživio da momčad ostane bez titule imao je pomalo iznenađujući odgovor.

"Želim pobijediti u utakmicama i osvojiti trofej. To bi bilo sjajno. Ali u ovim okolnostima, što god da se dogodi, razumijet ću", kazao je Mane i objasnio.

"Milijuni ljudi diljem svijeta prolaze kroz jako tešku fazu svog života. Neki su ostali bez članova obitelji. Za mene osobno je san osvojiti titulu prvaka Engleske s Liverpoolom. Želim to još ove godine. Ali razumijet ću ako se to ne dogodi", zaključio je Mane.

Redsima su potrebne još dvije pobjede da i matematički osiguraju naslov prvaka Engleske, koji su posljednji put osvojili 1990. godine.

gol expired Legendarni srpski trener poludio zbog Kukoča: ''Ne znam je li smiješno ili žalosno, sramota što mu rade'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider