Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
život mu postao film

Nogometaš poput Toma Hanksa u filmu bio zaglavljen na aerodromu 74 dana!

Ganski nogometaš Randy Juan Muller zbog pandemije koronavirusa bio je zaglavljen na aerodromu u Indiji čak 74 dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gotovo svaka osoba koja voli filmove pogledala je barem jednom u životu film Terminal s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi. U njemu on glumi lika Viktora Navorskog zaglavljenog na aerodromu u New Yorku, nakon što je u njegovoj zemlji izbila revolucija. Niti je smio ući napustiti aerodrom i ući u New York niti se mogao vratiti kući.

Lik Toma Hanksa u tom je filmu živio na aerodromu idućih nekoliko tjedana, a ista je sudbina snašla i mladog nogometaša Gane Randyja Juana Mullera, koji je bio zaglavljen na aerodromu Mumbai nevjerojatna 74 dana. On je od 21. ožujka do 3. lipnja živio na Terminalu 2 nakon što je pandemija koronavirusa onemogućila njegov povratak kući.

gol expired Vraćaju se navijači na stadione: Capak objavio sretnu vijest divider

Muller je stigao u Indiju u studenom prošle godine kako bi igrao za klub iz Kerale, no nije se previše naigrao i pritom nije puno zaradio. Po isteku šestomjesečne radne dozvole Ganac je odlučio vratiti se kući, no Indija je proglasila zatvaranje granica i aerodroma zbog pandemije, te je Muller ostao zaglavljen u Mumbaiju.

Iduća 74 dana, kako nije imao novca, oslanjao se na milostinju radnika na aerodromu i putnika koji putovali unutar granica Indije.

gol expired Je li McGregor dobio što je htio? Mayweather ga nemilosrdnom provokacijom pozvao da odrade revanš: "Opet ću te kazniti" divider

"Tom Hanks i film Terminal bili su mi inspiracija. Rano sam ustajao, tuširao se i nakon toga šetao vrtom u sklopu aerodroma. Ljudi iz osiguranja davali su mi hranu i nešto novca, no to se jako brzo trošilo jer je na aerodromu sve skupo. Svaki sam dan imao istu rutinu. Gledao sam u nebo i avione koji su prevozili hranu i ostale namirnice te nisam gubio vjeru da ću jednog dana i ja biti na jednom od tih letova", kazao je Ganac.

Nakon 74 dana njegova je priča stigla do predsjednika nogometnog saveza Mumbaija, koji je osigurao da mu se do povratka u Ganu osigura smještaj u hotelu u Bandri. Ubrzo bi mu se trebao osigurati i let za povratak u Ganu.

Stipe ulazi u ring (Foto: Dnevnik.hr) Miočić objavio svoj povratak u oktogon, Cormier odmah reagirao: "Došlo je vrijeme! Tko je spreman?" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider