Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"kupi travu za varteks"

Urnebesnim videom NK Varteks pozvao navijače u pomoć: "Karić! Kaj to delaš?"

NK Varteks ima nove svlačionice, a sljedeći mu je cilj kupnja umjetne trave na kojoj bi aktualni trećeligaš igrao svoje utakmice i kročio put povratka u prvu HNL.

Veldin Karić zalijeva travnjak (Screenshot)

Hrvatski nogometni trećeligaš NK Varteks urnebesnim je videom predstavio novu akciju u koju se mogu uključiti svi zainteresirani - "Kupi travu za Varteks". Nakon akcije "Za Varteksov doma", u kojem je cilj sagraditi novi kamp za legendarni klub koji je nekoć žario i palio HNL-om, nova akcija pokrenuta je sa željom da se sakupi dovoljno novca za postavljanje umjetne trave.

U humorističnom videu glavnu ulogu ima poznati hrvatski glumac Jan Kerekeš, dok se u istom pojavljuje i legendarni hrvatski napadač Veldin Karić i to u ulozi zaljevača travnjaka!

"Karić! Kaj delaš to?", upitao ga je Kerekeš.

"Zalijevam", odgovara mu Karić.

"Kaj zalevaš? Pa nebumo se hrvali v blatu."

gol expired Najluđa utakmica vikenda: Za veliko slavlje zabio i 45-godišnji Veldin Karić divider

To je samo dio iz humorističnog videa koji osvaja navijače diljem Hrvatske, koji su već donirali dovoljno novca za kupnju svlačionica za NK Varteks.

Cilj je skupiti 250.000,00 kn, a zainteresirani sredstva mogu donirati na linku. Možete označiti koji dio travnjaka želite kupiti, a četvorni metar koštat će vas 150 kuna. Svi donatori bit će objavljeni na web stranicama NK Varteksa, te će lista donatora pronaći svoje mjesto na novom igralištu u Hrašćici.

NK Varteks osnovali su navijači 2011. godine razočarani promjenom imena i načinom na koji su ondašnji čelnici vodili onaj stari Varteks. U osam godina postojanja Varteks je došao od šestog do trećeg ranga hrvatskog nogometa, a klub djeluje po socios modelu i načelu "jedan član, jedan glas".

NK Varteks (Foto: Facebook) Povijesni projekt navijača Varteksa: Grade svom klubu kamp, evo kako se uključiti divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider