Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VELIKI POSAO

Njemački mediji: Bundesligaš kupuje Petkovića, jeftiniji im je od prve želje

Petković pred transferom karijere?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako pišu njemački mediji Bruno Petković mogao bi otići iz Dinama i potpisati za Leipzig. Da je priča realna potvrđuje činjenica da je Leipzig ostao bez napadačkih opcija nakon odlaska Wernera u Chelsea i povratka Schicka s posudbe u Romu.

Trener Leipziga Julien Negelsmann htio je kupiti Schicka, ali Roma traži 25 milijuna eura za njega i njemački klub je morao odustati.

Prva opcija njemačkog kluba je norveški reprezentativac Alexander Sorloth, no njegov Trabzonspor traži čak 25 milijuna eura, a za toliko mogu kupiti i Schicka pa je i taj plan propao.

gol expired Modrić: Zidane mi je još 2016. rekao da ću osvojiti Zlatnu loptu, a Messijev odlazak je veliki gubitak divider

No nije propao transfer koji se navodno već dogovara, a to je dolazak Petkovića. Dinamo bi sjajnog hrvatskog reprezentativca prodao za između 15 i 18 milijuna eura. Takva cijena Nijemcima je prihvatljiva, a i zadovoljni su igrama koje je Petković pokazao u dresu Dinama i reprezentacije.

Nenad Bjelica Bjelica se ove godine ružno ponio u Osijeku: Pogledajte potez zbog kojeg se kasnije ispričao divider

Uprava Dinama i Leipziga ostala je u dobrim odnosima nakon prodaje Olma, a sada bi još jedan igrač Dinama mogao prema Njemačkoj.

Leipzig je zainteresiran i za dovođenje srpskog reprezentativaca Dušana Vlahovića iz Fiorentine, no i dalje ništa nije dogovoreno i sve opcije su otvorene.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider