Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi intervju

Modrić: Zidane mi je još 2016. rekao da ću osvojiti Zlatnu loptu, a Messijev odlazak je veliki gubitak

Modrić je dao intervju za AFP. Pričao je o Messiju, Realu, Baleu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić, vođa Reala, kapetan viceprvaka svijeta i najbolji nogometaš svijeta u 2018. dao je intervju za agenciju AFP.

Modrić je u intervjuu pričao o Zidaneu i općenito o Real Madridu, a dotaknuo se i mogućeg odlaska Lionela Messija iz Barcelone.

Messijev odlazak?

''Bio bi to ogroman gubitak za španjolsku ligu, isto kao kad je Cristiano Ronaldo otišao. Ali ne možete razmišljati o prošlosti, to je jednostavno nogomet'', kaže Modrić koji je jedini uspio srušiti dominaciju Messija i Ronalda i osvojiti sve moguće nagrade koje jedan nogometaš može dobiti.

gol expired Novinar koji je prvi objavio da Messi želi otići plasirao vijesti koje će razveseliti navijače Barce divider

''Ako ode iz Barcelone nogomet u Španjolskoj mora ići dalje, tu će sigurno doći neke nove zvijezde. Kada je Ronaldo otišao Real je uspio nastaviti bez njega, tako će biti i za Barcelonu", iskren je Modrić.

''Pokazali smo da smo jaki'

''Što sada mislim o Realu? Istina, nemamo mladu momčad, ali dobro je što smo iskusni. Imamo i mladih igrača, ne znam hoće li Real dovesti pojačanja, ali ako i ovako ostane super je za nas. Pokazali smo da je Real i dalje jaka momčad. Osvojili smo prvenstvo, a osvojili smo trofej jer smo fizički bili najspremniji.''

''Uspio sam se vratiti''

''Ispao sam iz prvih 11 nakon ozljede i duge pauze, jednostavno drugi su iskoristili svoju priliku dok mene nije bilo. Vratio sam se i osjećam se odlično i spremno za nove izazove.''

gol expired Osijek ipak misli ozbiljno: Nenad Bjelica vraća se u svoj grad, prvi put kao trener! divider

Mišljenje o Baleu?

''Bale je sjajan momak, nije mu bila laka sezona, ali mora se nastaviti boriti. Ne znam što će biti s njim u Realu''

Zidane?

''Zidane je nevjerojatan trener i čovjek. Jednostavno savršeno razumije igrače. Jedan je od najboljih trenera svijeta, a to i rezultati dokazuju. Sjećam se kao da je bilo jučer, pričali smo 2016. godine i rekao mi je: 'Luka, ti ćeš osvojiti Zlatnu loptu', ja tada nisam razmišljao o Zlatnoj lopti, ali kada mi je to rekao napunio sam se samopouzdanjem'', rekao je Modrić, a nakon samo dvije godine od tog razgovora stigao je do Zlatne lopte. 

 

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider