Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kapitalac u gradskom vrtu

Bjelica se ove godine ružno ponio u Osijeku: Pogledajte potez zbog kojeg se kasnije ispričao

Nenad Bjelica vraća se u svoj Osijek, prvi put kao trener.

Osječanin Nenad Bjelica vraća se u svoj grad. Službena objava očekuje se ovih dana, ali vijest je procurila i više se ne može zaustaviti iako se o tome već pričalo tjednima. Mađarski vlasnici odlučili su napokon ozbiljnije uložiti te na klupu dovode istinskog kapitalca, čovjeka koji je napravio najveći uspjeh s Dinamo u posljednjih 40 godina.

Bjelica je u Osijeku prošao put od navijačke ikone od omraženog izdajice zbog preuzimanja Dinama, barem u očima onih najvatrenijih navijača, pripadnika Kohorte. No sad je prilika da se taj odnos vrati na staro, ako je moguće.

gol expired Osijek ipak misli ozbiljno: Nenad Bjelica vraća se u svoj grad, prvi put kao trener! divider

Zanimljivo, u veljači je simbolički baš u Osijeku počeo Bjeličin pad. Dugo je zbog narušenih odnosa s Mamićima u njemu kuhalo i onda je sav bijes iskalio na sucima u porazu 1:0 na Gradskom vrtu. Počastio ih je uvredama zbog kojih je kasnije i kažnjen, a na press-konferenciji nije htio odgovarati na pitanja osječkih novinara.

No nakon svega se ispričao.

''Ispričavam se sucu Zebecu, javnosti i novinarima u Osijeku. Nisam reagirao onako kako sam trebao, nisam se ponio gospodski kako to treba napraviti trener Dinama. Pogriješio sam na travnjaku i poslije utakmice'', kazao je tada trener Dinama.

''Moram prvo analizirati svoje ponašanje, nemam energiju kakvu sam imao u prvome dijelu sezone, a očito je nema niti momčad. Nakon utakmice sam na pitanja odgovarao s nemam komentara jer nisam bio u psihološkom stanju da nešto drugo kažem. Da ne bih slučajno rekao nešto što ne mislim, a suđenje ne komentiram'', dodao je Bjelica te zaključio:

''Čovjek sam od krvi i mesa. Vodio sam 59. utakmicu na klupi Dinama u HNL-u i prvi put sam isključen.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider