Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
fin "džeparac"

Osim Zlatne lopte, Modrić dobiva i poveći bonus: Sponzor posegnuo duboko u džep

Luka Modrić dobit će i financijski stimulans nakon prekidanja dominacije Ronalda i Messija.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaš reprezentacije Hrvatske i Real Madrida Luka Modrić dobit će od američkog proizvođača sportske opreme Nikea oko 800.000 eura bonusa nakon što je u ponedjeljak osvojio nagradu za najboljeg igrača svijeta, tvrdi španjolski internetski portal El Confidencial.

Nike je godinama sponzor 33-godišnjeg veznog igrača koji nosi kopačke tog proizvođača. "Modrić će uprihoditi oko 800.000 eura nakon što je dobio nagradu ispred Cristiana Ronalda i Antoinea Griezmanna", piše El Confidencial.

Modrić je u ponedjeljak u Parizu dobio nagradu Zlatna lopta, u organizaciji tjednika France Football, za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini. Idući dan je Nike predstavio nove kopačke dizajnirane njemu u čast, Golden Touch Mercurial 360, koje su stavljene na tržište u ograničenom broju.

Iz Nikevog američkog sjedišta u gradu Beavertonu nisu odgovorili na upit, kao niti iz kompanijinog europskog sjedišta u Amsterdamu, a Modrić nije bio dostupan za komentar.

"Pravi" Ronaldo progovorio o usporedbama s Cristianom, komentirao i Modrićevu Zlatnu loptu Ronaldo (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Luka Modrića (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Luis Nazario de Lima Ronaldo (Foto: AFP)

Srpski tabloidi ne mogu ''prožvakati'' Modrićev uspjeh, pitaju se je li izbor namješten Glas nepostojećg novinara Dobitnici Zlatne lopte (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) +4 Luka Modrić i Florentino Perez (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider