Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Svi su oduševljeni"

Nije odigrao ni minute, a već su stigli prvi dojmovi: Nizozemci uspoređuju Perišića s poznatim Srbinom

Ivan Perišić još nije ni debitirao za nizozemske prvake PSV Eindhoven, a prvi dojmovi o njegovu utjecaju u klubu već su poznati.

Ivan Perišić (Foto: Profimedia)

Nakon neočekivanog izlaza s Poljuda Ivan Perišić potpisao je za aktualne nizozemske prvake PSV Eindhoven, a već se našao na klupi u pobjedi protiv Fortune Sittard u prvenstvu.

Njegova momčad slavila je rezultatom 3:1, no nije ulazio u igru, a hrvatski reprezentativac očekivat će svoj debi već u subotu protiv Willem II u sedmom kolu nizozemske Eredivisije.

"Izrazio je želju da trenira s rezervnim sastavom"

Unatoč činjenici da nije odigrao ni minutu za svoj novi klub, stigle su i prve reakcije na njegov angažman od novinara Voetbal Internationala, Marca Timmera, koji piše:

"Svi u PSV-u oduševljeni su Perišićevom fizičkom spremom. Odmah je izrazio želju da trenira s rezervnim sastavom, dobio je dozvolu i odmah se priključio treninzima. Iako to nije bilo potrebno, sam je na tomu inzistirao. Želio je biti dio momčadi."

"Perišić ima ogromno iskustvo i posvećen je sportu na visokoj razini, baš kao što je to bio Dušan Tadić u Ajaxu. Takvi su igrači neophodni za momčad. Iako to još mora potvrditi na terenu, uvjeren sam da će se to uskoro dogoditi", dodao je.

Poslije vjerojatnog debija u subotu Perišić će se uskoro ponovno pridružiti hrvatskim suigračima. Hrvatska reprezentacija prvo će 12. listopada ugostiti Škotsku, a tri dana kasnije igra u gostima protiv Poljske.

Klupa Dinama Dinamo umalo na klupi doveo legendu svjetskog nogometa divider

Bruno Durdov Hajdukovo čudo od djeteta oduševilo, ali ne samo zbog golova: Jeste li primijetili taj detalj u njegovoj igri? divider

Kulenović i suigrači iz Dinama Bio je hit u Dinamu, svi su pričali o njemu, spominjali se i Vatreni: "Zašto je on zakucan za klupu?" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta