Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mali je avion

Hajdukovo čudo od djeteta oduševilo, ali ne samo zbog golova: Jeste li primijetili taj detalj u njegovoj igri?

Bruno Durdov je postigao dva fenomenalna pogotka za Hajduk protiv Gorice.

Komentirajući utakmicu Hajduk - Gorica nezaobilazna tema bio je Bruno Durdov, senzacionalni Kaštelanin koji ima samo 16 godina i donio je Splićanima preokret i pobjedu. 

"Kod Gattusa zaista nema ni godina ni reputacije ni ičega drugog, igraju samo oni koji to zasluže na treninzima", započeo je Stipe Antonijević u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Najmlađi strijelac u povijesti Hajduka u HNL-u, prvi igrač sa 16 godina koji je zabio dva gola u HNL-u, Hajdukov Lamine Yamal, večer iz snova, što reći", nabrajali su Mateo Pukšar i Ivan Ljubić.

"Ja zaista mislim da je ključ uspjeha da ne bude Hajdukov Yamal. Uopće nije sporno da je taj dečko ogroman talent. To je dijete koje za tri mjeseca puni tek 17 godina, a ono što zaista impresionira je tehnika i tehnika šuta, ali osim toga, on shvaća koliko je bitna njegova defenzivna uloga, on svaki put hvata svog beka, neće nijednom ostati gore i siguran sam da je to je jedan od razloga zašto ga Gattuso stavlja. Bacite oko na njegovu povratnu trku, siguran sam da mu je to veći plus kod Gattusa", poručio je Antonijević.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta