Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Milijunska odšteta

Stručnjak za transfere tvrdi: Hajduk finišira veliki posao, sportski direktor Nikoličius stigao u Milano!

Izvori s Apenina tvrde da je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius stigao u Milano.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk i Torino su u završnoj fazi pregovora oko transfera Marija Vuškovića!

Vijest je to koju je u ponedjeljak poslijepodne objavio talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira, da bi u večernjim satima otkrio kako je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius stigao u Milano na finalnu rundu pregovora.

Schira tvrdi kako na realizaciji transfera inzistira predsjednik Torina Urbano Cairo. On je taj koji će s Nikoličiusom utanačiti detalje Vuškovićevog prelaska na sjever Italije.

Odšteta koju će Hajduk inkasirati bit će milijunska, Splićani su nedavno (što je potvrdio i Schira) odbili pet milijuna eura koliko je ponudio škotski velikan Celtic. Na kojem iznosu će se naći s Torinom, to ostaje za vidjeti.

Ono što je neupitno je da je Vušković veliki talent hrvatskog nogometa i jedan od najboljih izdanaka Hajdukove Akademije u posljednje vrijeme. Svojedobno ga je Guardian, zajedno s Antonijom Marinom iz Dinama, uvrstio među 50 najtalentiranijih svjetskih nogometaša rođenih 2001. godine.

Vušković je rođen 16. studenog, još uvijek dakle nije navršio 20 godina i pred njim je golemi prostor za napredak.

Torino se pak ove sezone grčevito bori za ostanak, u dosadašnjih 35 kola primili su 57 golova i u Vuškoviću vide rješenje koje bi im trebalo učvrstiti obranu, a zatim i u budućnosti, ukoliko se nastavi razvijati u očekivanom smjeru, donijeti odštetu od daljnje prodaje u neki bogatiji i kvalitetniji klub.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider