Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
cijena samo raste

Uništio je PSG, čeka ga veliki transfer: Inter ponudio bogatstvo i počeo "rat" velikana

Počelo je nadmetanje velikana za igrača koji je eksplodirao ove sezone.

Nicolas Pepe (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lille je šokirao nogometni svijet visokom pobjedom protiv dominantne sile francuskog nogometa PSG-a: druga momčad prvenstva na svom je Pierre-Mauroyu s čak 5:1 razmontirala bogate goste.

Igrač utakmice, kao i mnogo puta ove sezone, bio je 23-godišnji krilni igrač Nicolas Pepe, koji je zabio gol i asistirao za još dva.

Reprezentativac Obale Bjelokosti ove je sezone, prema Whoscoredu, najbolji igrač Lillea i treći najbolji igrač Ligue 1. S 19 golova drugi je najbolji strijelac iza Kyliana Mbappea, dok je s 11 asistencija prvi asistent prvenstva.

gol expired De Bruyne otkrio kako ga je Mourinho potjerao iz Chelseaja: "Drugi prijelomni trenutak u životu" divider

Ne čudi stoga što se očekuje veliki transfer ovoga ljeta, a nadmetanje velikana već je počelo. Ugledni France Football piše da je Inter ponudio 60 milijuna eura za Pepea i tako službeno otvorio aukciju.

France Football piše da je Pepe dosad gradio karijeru pametno, bez preskakanja stepenica; počeo je u Poitersu, pa preko Angersa i posudbe u Orleansu stigao do Lillea, u kojem je eksplodirao i nagovijestio da bi mogao postati nova velika nogometna zvijezda.

Pepea sada čeka velika odluka jer ponuda neće nedostajati. Transfermarkt ga cijeni na 40 milijuna eura; Inter je tu cifru već premašio, a očekuje se da će cijena dodatno rasti ako se u utrku uključi još klubova.

Ruke trlja i Lille, koji je platio 10 milijuna eura za Pepea, a sada će zaraditi višestruko veći iznos.

David Neres, Luka Modrić i Thibaut Courtois (Foto: AFP) Kraljevi (ne) daju kraljevstvo za strijelca: Real naciljao novu metu, Zidane oduševljen divider

Vratile se MMA borbe u donjem rublju: Pogledajte zašto su popularne, nastupale i dvije Hrvatice LFC - MMA borbe u dnjem rublju LFC - MMA borbe u dnjem rublju LFC - MMA borbe u dnjem rublju +3 LFC - MMA borbe u dnjem rublju

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider