FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
opasne i seksi

Vratile se MMA borbe u donjem rublju: Pogledajte zašto su popularne, nastupale i dvije Hrvatice

Lingerie Fighting Championship organizacija opet je krenula s borbama koje graniče s bizarnošću.

Galerija LFC - MMA borbe u dnjem rublju LFC - MMA borbe u dnjem rublju LFC - MMA borbe u dnjem rublju +3 LFC - MMA borbe u dnjem rublju

U centru borilačkog sporta Las Vegasu djeluje veći broj promocija koje organiziraju borbe, od MMA-a do boksa. Jedna je od bizarnijih MMA organizacija Lingerie Fighting Championship, u kojoj se djevojke bore u donjem rublju.

Radi se o ženskoj MMA promociji u kojoj borkinje nisu na nekom zavidnom borilačkom nivou, ali ne radi se o glumačko-scenskom nastupu poput u Americi popularnih kečera gdje nabildani lažni ''hrvači'' zabavljaju mase po unaprijed dogovorenom scenariju.

Naravno, čelnici LFC-a ciljaju na nešto drugo, atraktivan izgled oskudno odjevenih djevojka od koje su mnoge bivše sportašice, kečerice, ali i modeli. Po uzoru na UFC snimaju i svoj reality show u kojem je jasna aluzija na seksi izgled borkinja.

Dustin Poirier i njegova supruga Svojim dekolteom zasjenila i ring djevojke: Novi UFC prvak lijepoj supruzi posvetio naslov! divider

Pravila nisu striktno ona iz MMA-a kako ne bi bilo većih ozljeda. Zabranjeni su udarci u lice, pa se većina borba završava predajama nakon zahvata na tlu.

Nakon godinu dana pauze LFC je opet organizirao jedan event na radost onih kojima se ovakve borbe sviđaju. Prije dvije godine na eventu u Bratislavi nastupile su i dvije Hrvatice, Riječanka Maya Veljković i Zagrepčanka Violeta Sunić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider