FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
malo tko je gledao u pojas

Svojim dekolteom zasjenila i ring djevojke: Novi UFC prvak lijepoj supruzi posvetio naslov!

Dustin Poirier pokazao je svoje najbolje borilačko izdanje prošle nedjelje, ali i zanosnu suprugu Jolie, koja je ukrala djelić pažnje.

Dustin Poirier i njegova supruga

Dustin Poirier (30) postao je prošlog vikenda privremeni UFC prvak lake kategorije nakon što je u spektakularnom meču na UFC-u 236 slavio protiv Maxa Hollowaya jednoglasnom sudačkom odlukom. Poirier je osvojio pojas prvaka nakon čak 10 godina profesionalnog bavljenja sportom, a tijekom svih tih godina uz njega je bila supruga Jolie.

Upravo je njoj posvetio pobjedu protiv Hollowaya, kojem je ujedno i prekinuo niz od 13 uzastopnih pobjeda. Njegova prelijepa supruga bila je jedna od prvih koja je ušla u oktogon nakon pobjede, a mnogima je za oko zapela njezina ljepota, ali i dekolte koji je više otkrivao nego sakrivao.

Overeem nokauirao Oleinika Nova velika pobjeda Overeema protiv Rusa: Razornim koljenima se vratio u vrh teške kategorije! divider

Čak i uz prelijepu Jolie, to je bila večer koja je pripala Poirieru, kojem vjerojatno u rujnu predstoji borba za ujedinjenje, odnosno osvajanje pravog pojasa prvaka protiv Habiba Nurmagomedova.

Vratile se MMA borbe u donjem rublju: Pogledajte zašto su popularne, nastupale i dvije Hrvatice LFC - MMA borbe u dnjem rublju LFC - MMA borbe u dnjem rublju LFC - MMA borbe u dnjem rublju +3 LFC - MMA borbe u dnjem rublju

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Jolie Poirier (@mrsjoliepoirier) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider