Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve zbog jednog čovjeka

Bukti u svlačionici Barcelone: Mnogi igrači osjećaju se prevareno, Rakitić među frustriranijima

Loš ulaz u sezonu i slabo odrađen prijelazni rok izazvali su nezadovoljstvo u svlačionici Barcelone, a mnogi igrači osjećaju se prevarenima.

Ivan Rakitić i Antoine Griezmann (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ernesto Valverde u ovom trenutku nema samo trenerski posao, nego mora razmišljati i kako motivirati svoje igrače da postignu postavljene ciljeve. Naime, većina momčadi,a posebno stariji igrači, bili su vrlo naklonjeni mogućem povratku Neymara, ali od toga nema ništa.

Izgledi za ponovno ujedinjenje MSN-a, koji su činili Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar bili su uzbudljivi za sve, pa su igrači od predsjednika Bartomeua i upravnog odbora tražili da učine sve što mogu kako bi ga vratili.

Međutim, igrači sada osjećaju kao da klub baš i nije bio zainteresiran za njegovo potpisivanje, a neki od njih ponude su doživjeli samo kao način da ih se usreći.

Ivan Rakitić i Gigi Buffon (Foto: AFP) Juventus ne odustaje od Rakitića: Transfer je ipak itekako moguć divider

U tu priču spada i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji nije bio impresioniran načinom na koji ga je klub pokušao iskoristiti kao dio dogovora oko Neymara. Isto tako Rakitića je frustriralo to što ga je Valverde izbacio iz startne postave u uvodnim tjednima sezone, usprkos činjenici da je potpuno predan i želi ostati na Camp Nou.

Također, profesionalizam Ousmanea Dembelea nije se poboljšao, a razgovori o ovisnosti o Messiju pojavili su se već nakon samo jedne pobjede u tri utakmice. U ovom trenutku mogla bi pomoći reprezentativna stanka, ali stvari bi se vrlo lako mogle i pogoršati.

Što se sve dogodilo? Kako je Rakitić u nekoliko mjeseci od oslonca Vatrenih postao goruće pitanje Ivica Medo (Foto: GOL.hr) Milan Stjelja (Foto: GOL.hr)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider