Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije gotovo

Juventus ne odustaje od Rakitića: Transfer je ipak itekako moguć

Iz Torina stižu vijesti kako Juventus i dalje razmišlja o dovođenju Ivana Rakitića.

Ivan Rakitić i Gigi Buffon (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Torinski sportski dnevnik Tuttosport, medij koji ima dobre izvore u Juventusu, piše kako nije završena priča o Ivanu Rakitiću, kojeg je talijanski gigant htio dovesti u svoje redove u posljednjim danima prijelaznog roka.

Podsjetimo, Juventus i Barcelona posljednjih su dana pokušavali naći zajednički jezik u vezi s razmjenom igrača. Katalonci su se željeli riješiti Rakitićeve plaće i logičnog nezadovoljstva hrvatskog veznjaka zbog dovođenja novog startera De Jonga, dok je Sarri očito digao palac za novo pojačanje. No Barcelona nije htjela u zamjenu uzeti Emrea Cana, već je tražila Bernardeschija, kojeg Juve nije htio pustiti.

Ivan Rakitić i Antoine Griezmann (Foto: AFP) Bukti u svlačionici Barcelone: Mnogi igrači osjećaju se prevareno, Rakitić među frustriranijima divider

Rakitić je zbog svega toga očito bio pod tolikim stresom da se nije mogao odazvati izborniku Daliću uoči utakmica protiv Slovačke i Azerbajdžana. S druge strane, Emre Can zajedno s našim Mandžukićem čak nije ni prijavljen za Ligu prvaka.

Tuttosport piše kako je prelazak Rakete u Torino i dalje vrlo aktualan te čelnici Stare dame za zimski prijelazni rok već pripremaju teren za transfer ili posudbu. Rakitić je navodno unatoč prijašnjem otporu spreman preseliti se u Juventus, no vidjet ćemo što će se događati u Barci u sljedećim mjesecima i hoće li možda opet postati jedan od najvažnijih igrača momčadi Ernesta Valverdea.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider