Torinski sportski dnevnik Tuttosport, medij koji ima dobre izvore u Juventusu, piše kako nije završena priča o Ivanu Rakitiću, kojeg je talijanski gigant htio dovesti u svoje redove u posljednjim danima prijelaznog roka.

Podsjetimo, Juventus i Barcelona posljednjih su dana pokušavali naći zajednički jezik u vezi s razmjenom igrača. Katalonci su se željeli riješiti Rakitićeve plaće i logičnog nezadovoljstva hrvatskog veznjaka zbog dovođenja novog startera De Jonga, dok je Sarri očito digao palac za novo pojačanje. No Barcelona nije htjela u zamjenu uzeti Emrea Cana, već je tražila Bernardeschija, kojeg Juve nije htio pustiti.

Rakitić je zbog svega toga očito bio pod tolikim stresom da se nije mogao odazvati izborniku Daliću uoči utakmica protiv Slovačke i Azerbajdžana. S druge strane, Emre Can zajedno s našim Mandžukićem čak nije ni prijavljen za Ligu prvaka.

Tuttosport piše kako je prelazak Rakete u Torino i dalje vrlo aktualan te čelnici Stare dame za zimski prijelazni rok već pripremaju teren za transfer ili posudbu. Rakitić je navodno unatoč prijašnjem otporu spreman preseliti se u Juventus, no vidjet ćemo što će se događati u Barci u sljedećim mjesecima i hoće li možda opet postati jedan od najvažnijih igrača momčadi Ernesta Valverdea.