Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zvijezda u suzama, propušta copu

Procurila snimka iz sobe Neymara i manekenke koja ga je optužila za silovanje: Jesu li mu namjestili?

Neymar opet prolazi kroz teško razdoblje, sigurno propušta Copa Americu.

Galerija Neymar snimka iz sobe (Screenshot) Neymar i Najila Trindade (Foto: AFP/Instagram) Neymar se ozlijedio (Foto: AFP) +6 Neymar i Najila Trindade (Foto: Instagram)

Brazil je pred početak Copa Americe, kojoj je domaćin, ostao bez najveće zvijezde Neymara. On se jučer ozlijedio u prijateljskom susretu s Katarom. Puknuli su mu ligamenti gležnja i stadion je napustio u suzama te na štakama.

''Danas imam jednu od najtežih utakmica u karijeri, ako ne i najtežu'', rekao je proročanski uoči utakmice Brazilac.

Naravno, mislio je na optužbu za silovanje zbog koje je navodno u lošem psihičkom stanju. Podsjetimo, brazilska manekenka Najila Trindade optužila je Neymara da ju je silovao u hotelskoj sobi u Parizu 15. svibnja.

Neymar nije porekao da su imali odnos, ali tvrdi kako se s manekenkom našao na obostran zahtjev. U javnost je poslao i njihove prepiske s WhatsAppa.

''Ja sam žrtva nasilja i silovanja'', poručila je Najila za brazilske medije, no u javnost su iscurili podaci koji joj ne idu u korist, kao na primjer da se protiv nje vode neke parnice te kako duguje novac. Naravno, to ne dokazuje da je sve izmislila.

Ona je priznala manje financijske probleme te želju da otputuje u Pariz na njegov račun kako bi spavala s nogometnom zvijezdom, no tvrdi kako je sam seksualni čin bio nasilan te učinjen bez njenog pristanka.

Neymar zbog optužbi za silovanje neće igrati za Brazil?: ''Uskoro izlazi novi video'' Neymar i Najila Trindade (Foto: AFP/Instagram) Najila Trindade (Instagram) Neymar i Najila Trindade (Foto: Instagram) +2 Najila Trindade (Foto: AFP/Instagram)

Jučer je postaja brazilska Record pustila dio snimke iz sobe kada su se našli dan nakon navodnog silovanja. Kameru je očito pripremila sama manekenka prije dolaska Neymara. Vidi se na snimci kako se prvo baca na njega, a onda odmah ona prva počinje s nasilnim ponašanjem. Kada se Neymar ustaje s kreveta snimka se prekida.

''Smiri se, smiri se. Ne udaraj me, ne, ne...''

''Jučer si ti mene napao.''

''Ma kako? Gdje?''

''Ostavio si me ovdje samu.''

Ovako je tekao njihov razgovor na snimci koja je objavljena. Mnogi tvrde kako Neymaru nije bilo jasno o čemu ona priča.

U program se odmah javio Neymarov otac koji tvrdi kako snimka upravo dokazuje nevinost njegovog sina.

''Mislim da ni ne moram braniti sina. Snimke govore sve. Jasno je da je video namjerno snimljen, no jedino što može dokazati da je moj sin napadnut. Ona je izazvala nasilje, a on je odgovorio. Shvaća i on da je sve ovo namješteno.''

Pogledajte objašnjenje zašto će Hrvatska pobijediti Wales: ''Pa taj je više igrao golf...'' Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom

Voditeljica ga je upitala smatra li da se Neymar samo branio, otac je odgovorio:

''Pa pogledajte snimku, namješteno mu je i ljudi to shvaćaju. Sve je snimano otkad je ušao u sobu. Bilo bi dobro za sve nas i istragu da vidimo cijelu snimku. Koliko znam, to i policija pokušava naći, cijelu snimku.''

Neki su otišli toliko daleko da tvrde kako je Neymar odglumio ozljedu. Pritisak zbog ove cijele situacije na prvenstvu kojem je Brazil domaćin bio bi jednostavno prevelik pritisak za njega.

''Neymar je pregledan i snimke su potvrdile da se radi o puknuću ligamenta u zglobu", navodi se u priopćenju tamošnjeg nogometnog saveza.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider