Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izlazi u javnost sa svime

Brazil uzdrman uoči početka Copa Americe: Neymar optužen za silovanje, reagirao videoporukom

Brazilska nogometna zvijezda Neymar optužen je za silovanje.

Neymar na treningu Brazila (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Svega 11 dana prije početka kontinentalnog prvenstva Južne Amerike, kojem je domaćin Brazil, najbolji igrač domaćina Neymar našao se pod policijskom istragom zbog mogućeg silovanja. Policija je zaprimila tužbu 26-godišnje žene, koja tvrdi da ju je Neymar silovao u jednom pariškom hotelu 15. svibnja ove godine.

"Neymar me pozvao u Pariz da se nađemo. Platio je avionsku kartu i smještaj. Pojavio se u hotelu oko osam sati pijan. Izmjenjivali smo nježnosti, a onda je u jednom trenutku postao agresivan. Prakticirali smo seks bez mog pristanka", rekla je navodno policiji djevojka.

Nedugo nakon što je vijest obišla svijet, Neymar je u videoporuci objavio prepisku njihovih poruka kako bi dokazao svoju nevinost.

"Od sada ću sve transparentno objavljivati. Sve razgovore s tom djevojkom, sve naše trenutke, od kojih su mnogi intimni, ali to je neophodno da se vidi što se zapravo dogodilo. Dogodilo se što se inače dogodi kada se par nađe u četiri zida. Nakon te večeri smo nastavili s dopisivanjem i tražila me da joj pošaljem suvenir za njezina sina. Sve me ovo jako iznenadilo", tvrdi Neymar.

Sve to dolazi u najgore moguće vrijeme za Brazilce, od kojih se očekuje naslov prvaka na Copa Americi. Brazil je domaćin natjecanja od 14. lipnja do 7. srpnja, a Neymar i društvo smješteni su u skupinu A zajedno s Bolivijom, Venezuelom i Peruom.

NEYMAR OPTUŽEN ZA SILOVANJE

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider