Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
šok uoči copa americe

Neymar zbog optužbi za silovanje neće igrati za Brazil?: ''Uskoro izlazi novi video''

Ako je vjerovati riječima potpredsjednika Brazilskog nogometnog saveza, Neymar bi se mogao povući s Copa Americe zbog optužbi za silovanje.

Galerija Neymar i Najila Trindade (Foto: AFP/Instagram) Najila Trindade (Instagram) Neymar i Najila Trindade (Foto: Instagram) +2 Najila Trindade (Foto: AFP/Instagram)

Samo devet dana uoči početka Copa Americe priprema je težak udarac za domaću selekciju Brazila. Prema riječima potpredsjednika Brazilskog nogometnog saveza Francisca Noveletta, Neymar će možda objaviti da se privremeno povlači iz reprezentacije zbog optužbi za silovanje kojima je podlegao.

"Vjerujem da će tražiti od izbornika da ga poštedi turnira. Psihološki nije u stanju suočiti se s turnirom, a još manje s brojnim novinarima koji će ga pitati stvari nevezane za nogomet. Koliko sam shvatio, uskoro će objaviti novi video, u kojem će objaviti da napušta reprezentaciju i da neće igrati na Copa Americi", otkrio je potpredsjednik Saveza i nastavio.

"Ako Neymar ipak odluči zaigrati, Brazil neće dobro proći. Nije u stanju dati 100 posto sebe. Pogledajte što mu se dogodilo na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kada je bio maksimalno posvećen reprezentaciji, a sada ima ogroman teret na svojim leđima. Trebao bi odlučiti da ne igra", zaključio je Noveletto.

U utorak je objavljena vijest da je Neymar odradio razgovor s izbornikom Titeom te da je za to vrijeme plakao. Je li to zato što su se dogovorili da će odustati od nastupa ili se jednostavno slomio od situacije koja mu se dogodila?

Podsjetimo, Brazilka Najila Trindade optužila je Neymara za silovanje u jednom pariškom hotelu još sredinom svibnja, na što se Brazilac branio objavljivanjem fotografija, poruka i videa koje su izmjenjivali, u kojima se vidi da je ona samovoljno sve radila.

Brazilski mediji došli su do informacija da je Trindade tamošnji model, a protiv nje se vode dvije legalne parnice i proces izbacivanja iz stana. Navodno je dužna oko 10 tisuća dolara.

Brazil je domaćin Copa Americe, koja se igra od 14. lipnja do 7. srpnja, a Neymar i društvo smješteni su u skupinu A zajedno s Bolivijom, Venezuelom i Peruom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider