Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
''zicer je zicer''

Pogledajte objašnjenje zašto će Hrvatska pobijediti Wales: ''Pa taj je više igrao golf...''

Hrvatsku reprezentaciju danas očekuje jako važan ogled s Walesom, a točnu prognozu zna naš prognozer i njegov savjetnik, dr. Zicer.

Galerija Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom ''Ide jedinica na kladi'' Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom

''U ovim kvalifikacijama prvu smo doma dobili, drugu smo u gostima izgubili i sad opet igramo doma pa je logično vjerovati da opet ide jedinica na kladi'', kaže naš prognozer Hrvoje Kečkeš u novoj epizodi serijala prigodnog naziva KEČ KEŠ.

Većina nogometnih stručnjaka gleda na ovu utakmicu Hrvatske i Walesa kao na meč između dvojice zvijezda Real Madrida: našeg Luke i njihovog Balea. Tko će pobijediti u ovom dvoboju? Hoće li to biti Hrvatska na čelu s Modrićem koji je imao ''mršavu'' klupsku godinu ili zmajski Velšani s njihovim Baleom, zna Kečkeš i njegov savjetnik dr. Zicer.

Nenametljiv, ali uvijek tu kad ga trebaš, stručan i pouzdan, vječito u svojim kalkulacijama. Kada niste sigurni koji je pobjednički izračun, dr. Zicer sigurno zna jer, kako kaže Kečo, zicer je zicer.

Koju prognozu je dr. Zicer ovog puta potvrdio za utakmicu Hrvatska – Wales pogledajte u priloženom videu. Ostale njegove prognoze vezane za kvalifikacije za europsko prvenstvo, ali i ostale sportske događaje pratite na FB stranici Kladionice Hrvatske lutrije.

Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom ''Ide jedinica na kladi''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider