Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema kraja

Sapunica ''Neymar'' u kaosu: Navijači ''traže izdajicu'', Primera prijeti PSG-u

Navijači Barcelone polako su se počeli okretati protiv dojučerašnjeg miljenika Brazilca Neymara, dok se u cijelu sapunicu uključila i Primera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neymar se nalazi na rubu prelaska u francuski PSG za rekordni iznos od 222 milijuna eura, iako je Nasser Al-Khelaifi izjavio kako je ''Neymar igrač Barcelone i da ćemo vidjeti što će se dogoditi s njim.''

Međutim, transfer-saga oko Neymara i Brazilčevo ponašanje razljutili su dio navijača Barcelone, koji su povodom toga dijelili letke po gradu. Na onima koji se dijele blizu Camp Noua među ostalim piše:

''Tražimo izdajicu. Izdajicu, plaćenika Barcelone. Barcelona želi jedino igrače koji vole dres svog kluba...''

To je novi loš znak u slučaju "Neymar" nakon što mu je Barcelona blokirala isplatu od 26 milijuna eura bonusa. U cijelu priču uplela se i La Liga, i to na stranu Barcelone. Čelnici Primere tvrde kako će blokirati potencijalni transfer Neymara u PSG zbog ''ugovornih problema'' i ''potencijalnog kršenja financijskog fair-playa.''

''Sugerirali smo predsjedniku PSG-a da nećemo prihvatiti Neymarovu klauzulu, ali vidjeli smo da oni nastavljaju raditi po svome. Oni ne mogu doći do brojke u kojoj su njihova komercijalna prava veća od Reala i Barcelone. Nitko ne vjeruje u to'', izjavio je predsjednik Primere Javier Tebas.

Doduše, takav rasplet događaja teško je izvediv jer jedino UEFA može stopirati transfer ako klub ne ispunjava financijski fair-play. Ovo je više način pritiska na PSG i ako se francuski klub odluči na aktiviranje klauzule, teško će netko moći utjecati na to.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider