Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostao dogovor s Barcom

Neymar dao konačni odgovor PSG-u: Sprema se rekordni transfer!

Prema najnovijim izvještajima, Brazilac Neymar navodno je dao svoj konačni odgovor PSG-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Radio Monte Carlo'' donosi ekskluzivnu vijest kako je Neymar odlučio napustiti Barcelonu u zamjenu za PSG, a rekordni transfer mogao bi se dogoditi najranije u ponedjeljak. U prilog tome ide i incident s treninga Barcelone nakon kojeg je Neymar napustio teren.

Brazilac je navodno dao zeleno svjetlo čelnicima PSG-a. Neymar je, kako se izvješćuje, odlučio potpisati s PSG-om petogodišnji ugovor vrijedan oko 30 milijuna eura po sezoni, a francuski klub sada treba aktivirati klauzulu od 220 milijuna eura.

Kako prenose strani mediji, Neymar je također otkazao put u Kinu jer je previše ''zauzet poslom oko transfera''. To je potvrdila i kineska putnička agencija. Po svemu tome, sve je izglednije kako bi idućeg tjedna mogli svjedočiti najvećem transferu u povijesti nogometa.

Nije tajna kako je Neymar smatra da ne dobiva dovoljno priznanja i poštovanja u Barceloni, ali i time što živi u sjeni Lionela Messija.

Što se tiče transfera, ostalo je još da se dogovore PSG i Barcelona. Nije isključeno ni da francuski doprvak plati manji iznos, a u suprotnom smjeru pošalje Marca Verrattija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider