Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ubrzava svoj odlazak

Neymar tražio fizički obračun sa suigračem, pa odjurio s treninga!

Na treningu Barcelone se dogodio incident koji je samo još više potvrdio da je Neymar na izlaznim vratima kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dvije minimalne pobjede protiv Juventusa i Manchester Uniteda nogometaši Barcelone pripremaju se za prijateljski El Clasico u Miamiju. U ranojutarnjim satima nedjelje (1:30) na Hard Rock stadionu snage će odmjerit Barca i Real Madrid.

Momčad Ernesta Valverdea priprema se za prvaka Europe u Miamiju, odakle je procurila snimka djelića Barcinog treninga, na kojem se dogodio manji incident. Strijelac svih dosadašnjih pogodaka za Barcelonu u pripremnim utakmicama i čovjek o čijem odlasku pričaju i ptice na grani, Neymar, fizički se "zakačio" s Portugalcem Nelsonom Samedom.

Daljni fizički obračun spriječio je Sergio Busquets, koji je rukama zadržao Neymara. Brazilac, kojeg se povezuje s odlaskom u PSG i čiji je transfer samo pitanje vremena, je nakon toga skinuo trening-dres sa sebe, počeo nabijati lopte i zaputio se prema svlačionici, dok je ostatak ekipe krenuo s nastavkom treninga.

Razlog zbog kojeg je došlo do obračuna nije poznat, ali pretpostavlja se da je u pitanju žustri start Semeda na Neymaru. Portugalac je desni bek, a Neymar igra na poziciji lijevog krila.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider