Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glasine sve jače

Neymar poklopio Mbappea, PSG-u prekipjelo: Brazilska superzvijezda prelazi u Englesku!

Čini se da PSG traži način kako da se riješi Neymara, osporavane brazilske zvijezde u redovima pariškog kluba…

Neymar i Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Neymar nastavlja s kontroverzama na terenu i još više izvan njega. Brazilac je majstor za stvaranje nevolja. Opet je na udaru kritika, i pariških medija i navijača. Igra loše, PSG gubi, a on ostavlja dojam da ga je baš briga.

Sammir Sammir poludio na Dinamo: "A gdje sam ja? Sve je to velika laž! Lažovi!" divider

PSG je na Parku prinčeva izgubio od Bayerna 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka i produbio krizu. Parižanima je to treći poraz zaredom. Posrtanja u domaćem kupu i ligi lako će se prožvakati, no ispadanje u ranoj fazi Lige prvaka ostavit će duboke rane. Posljedica će sigurno biti.

Chelsea želi Neymara

I prije utakmice s Bayernom spekuliralo se da PSG želi naljeto prodati Neymara, a nakon još jednog blijedog Brazilčeva izdanja glasine su se dodatno rasplamsale.

Le Parisien piše da je Chelsea krenuo u akciju. Francuski dnevnik otkriva da su se vlasnik londonskog kluba Todd Boehly i predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi već našli na radnom ručku u Parizu. Glavna tema bio je Neymar.

Dok se priprema njegov transfer u Premierligu, odnosno u londonski klub koji po razbacivanju novcem sve više podsjeća na PSG, Neymar nastavlja u istom ritmu ljutiti poklonike pariškog kluba.

Lawrence Okoye VIDEO Opasna infekcija britanskom olimpijcu je noge pretvorila u "plastelin" divider

Nakon poraza od Bayerna bez krzmanja je otišao igrati poker u jedan luksuzni pariški hotel, gdje je održan turnir u toj kartaškoj igri. Neymar je jedno od zaštitnih lica turnira.

Neymar ignorirao Mbappea

Potom je sa svojom brazilskom svitom otišao u restoran brze hrane. Jedan od njegovih prijatelja objavio je set fotografija na društvenim mrežama.

"Vodimo ga da radi normalne stvari", napisao je jedan od njih.

Ta je objava izazvala novi val glasina o lošim odnosima u svlačionici pariškog kluba. Nakon poraza od Bayerna Kylian Mbappe je u moru negativnosti koje prate PSG pokušao predočiti neke pozitivne stvari i unijeti malo optimizma.

"Za povratak u dobru formu važno je da smo svi dobro, da dobro jedemo i spavamo. Kada smo kompletni, možemo igrati ofenzivan nogomet i protivnicima neće biti ugodno protiv nas", kazao je Mbappe.

Tek što je to Mbappe izrekao, Neymar se potrudio da ga demantira. Javno se oglušio na preporuke mlađeg kolege i najveće francuske zvijezde.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider