Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ostavio im komentar

Sammir poludio na Dinamo: "A gdje sam ja? Sve je to velika laž! Lažovi!"

Dinamo je objavio vizual s Dinamovim legendarnim desetkama, a zaboravio je vjerojatno najbolju u novije doba - brazilskog Hrvata Sammira. Bivšoj Dinamovoj desetki taj potez nije dobro sjeo.

Sammir (Foto: Instagram)

Bivša Dinamova desetka, Brazilac Sammir, nosio je plavi dres sedam i kusur godina u svoja dva mandata na Maksimiru, prvi put od 2007. do 2014. godine, a drugi put kratko 2017. godine.

U svojoj prvoj eri igrao je, dakle, sedam godina, a u šest od tih sedam nosio je legendarni broj 10 na leđima. Naslijedio ga je od najvećeg hrvatskog nogometaša Luke Modrića i postao jedan od najtrofejnijih Dinamovih igrača svih vremena te rekorder u nekoliko statističkih kategorija, ali ljudi iz Modrog marketinga su ga, izgleda, zaboravili.

Zaboravili na njega

Objavili su na službenoj Dinamovoj stranici vizual aktualne Modre desetke Martina Baturine kako gleda u "zid slavnih" na kojem su njegovi prethodnici koji su ranije zaduživali najpoznatiji nogometni broj.

Dinamov marketing objavio je na vizualu Štefa Lamzu, Marka Mlinarića, Zvonimira Bobana, Edina Mujčina, Luku Modrića i Lovru Majera, ali Sammira – nema?!

"A gdje sam ja? Sram vas bilo", komentirao je Sammir na tu objavu, a kasnije je podijelio u svojoj priči na Instagramu i dopisao:

"A gdje sam ja? Sve je to velika laž! Lažovi!"

Popularni Filho kroz svoju karijeru u Zagrebu stekao je gomilu obožavatelja, ali i velik broj hejtera zbog nesportskog života koji je vodio dok je živio u hrvatskoj metropoli. No, što god da je radio privatno, ne može mu se osporiti činjenica da je jedna od najvećih desetki u Dinamovoj Modroj povijesti.

Svaka čast ostalima, ali Sammir je trebao biti u ovom društvu, čak njegov istaknuti član s obzirom na doprinos Dinamu...

Sammir Sammir (Foto: Instagram)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider