Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kumovao velikom kiksu

Bayern plače za Neuerom: Njegova zamjena primila tragikomičan gol

Bayern će biti bez Neuera barem tri mjeseca, a njegova zamjena već se u prvoj utakmici "proslavila" velikom pogreškom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern potresaju brojni problemi, a jedan od najvećih je ozljeda Manuela Neuera. Kapetan Bavaraca i ponajbolji vratar svijeta obnovio je ozljedu stopala i neće ga biti do siječnja 2018. godine, a njegova zamjena nije se baš proslavila na prvoj utakmici.

U odsustvu Neuera među vratnice je stao Sven Ulreich i kumovao velikom kiksu Bayerna koji je odigrao 2:2 s Wolfsburgom. Bayern je imao 2:0 na poluvremenu, a Wolfsburgu je u osvajanju boda pomogao Ulreich katastrofalnom reakcijom u 56. minuti.

Maxi Arnold izveo je slobodni udarac iz velike udaljenosti; lopta je išla ravno u Ulreicha koji je imao dovoljno vremena za reakciju. No, on je izabrao najgoru opciju i pokušao dlanom zaustaviti loptu koja se odbila u mrežu.

Ovaj gol vratio je Wolsfburg u utakmicu, a do kraja je Didavi zabio za povijesni bod Wolsfburga i povijesni kiks Bayerna. Prvi put nakon 2008. Bayern je na domaćem terenu vodio 2:0 i nije pobijedio, dok je Wolsburg proslavio prvi bod na gostovanju kod Bayerna nakon 2001. godine, kada je bilo 3:3.

Bayern već u srijedu čeka novi veliki izazov – gostujuća utakmica Lige prvaka protiv PSG-a. Njemački mediji dan nakon utakmice s Wolsburgom puni su kritika na račun vratara Bayerna, u čemu prednjači Bild koji se pita kako će Ulreich zaustaviti Neymara.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider