Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostvarile se crne slutnje

Novi šok za Bayern, nema kraja problemima: Neuer propušta velik dio sezone!

Nove loše vijesti potresle su Bayern koji je ostao bez kapetana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manuel Neuer operiran je u utorak u prijepodnevnim satima i izbivat će s terena do siječnja 2018. godine, objavio je Bayern na svojim stranicama. Neuer je obnovio frakturu metatarzalne kosti u stopalu, bila je dijagnoza liječničke službe nakon što je prvi vratar i kapetan Bayerna u ponedjeljak napustio trening i požalio se na bolove.

Njemački mediji pisali su o teškoj ozljedi koja bi mogla udaljiti Neuera s terena na nekoliko mjeseci, a na kraju se ispostavilo da su bili u pravu. Neuerovo mjesto na golo zauzet će 29-godišnji Sven Ulreich.

''Manuel Neuer je pretrpio novu ozljedu i izrazito nam je žao zbog njega. Operacija je prošla savršeno i to je sada najvažnije. Klub i njegov kapetan sada gledaju u budućnost. Manuel će se vratiti na staru razinu, a na raspolaganju će nam opet biti u siječnju'', rekao je Karl-Heinz Rummenigge.

Upitno je samo kojem treneru će biti na raspolaganju jer se stolica Carla Ancelottija trese sve jače. Sve su češće otvorene kritike i nesporazumi između trenera i igrača, a čak je i legendarni Arrigo Sacchi savjetovao svom sunarodnjaku da napusti klub jer više nema kontrolu nad svlačionicom.

Njegov rad javno su kritizirali Robert Lewandowski, Thomas Muller i Franck Ribery, a već se dugo piše o treneru Hoffenheima Julianu Nagelsmannu kao njegovom nasljedniku.

Bayern početkom sezone potresaju brojni problemi, a ozljeda jednog od stožernih igrača je zadnje što im je u ovom trenutku trebalo. Bavarski klub trenutno se nalazi na trećem mjestu ljestvice nakon što su pali na prvom ozbiljnijem ispitu ove sezone izgubivši s 2:0 od Hoffenheima. Konkurencija nije bezopasna i sasvim sigurno će ''nanjušiti krv'' te pokušati detronizirati Bayern, klub koji već pet godina suvereno vlada Njemačkom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider