Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači u nevjerici

Ozljeda koja bi mogla do kraja dotući veliki Bayern!

Loše vijesti primio je minhenski Bayern od svoje liječničke službe, nakon što ih je zbog problema sa stopalom posjetio Manuel Neuer.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Minhenski Bayern ne plovi mirnim morem u posljednjih nekoliko tjedana. Nakon lošijeg otvaranja sezone, neuvjerljivih igara i otvorenih međusobnih kritika na relaciji trener - igrači, puno je upitnika nad trofejnom bavarskom momčadi. Produbljenje problema predstavlja i nova ozljeda prvog vratara i jednog od najboljih u svom poslu - Manuela Neuera.

Prema pisanju njemačkih medija, Neuer je napustio trening u ponedjeljak i prema prvim informacijama predstoji mu poduža stanka zbog ozljede lijevog stopala. Bild prenosi da je ozljeda toliko ozbiljna da će zahtjevati operaciju, zbog čega će Bayern biti bez svoje ponajveće zvijede nekoliko mjeseci.

Konačni sud liječnici će donijeti u utorak, kada je zakazan termin za dodatne pretrage.

To bi mogao biti udarac od kojeg se Bayern neće oporaviti, jer ionako "kašljuca" u ovoj sezoni. Njegove igre su neuvjerljive, a Neuer je uvijek vrlo jaka karika, koja je puno puta spasila Bavarce od prosipanja bodova.

Neuer se, podsjetimo, ozlijedio u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka lani, kada je Bayern nakon produžetaka ispao od Real Madrida. Propustio je ostatak sezone, kao i najraniji početak ove. Na travnjak se vratio 26. kolovoza, te je upisao dvije pobjede i poraz u Bundesligi i slavlje u Ligi prvaka.

Sven Ulreich (29) je rezervni vratar Bayerna

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider