Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"želim raditi"

Bjelica progovorio o povratku u svoj matični klub, otkrio koje ponude je odbio: ''To je moj klub''

Nenad Bjelica radio je sjajne stvari u Dinamu, no nakon razilaženja s braćom Mamić morao je otići. Još uvijek je u statusu slobodnog trenera, a iako je prije samo tri mjeseca napustio HNL, postoji mogućnost da se ekspresno vrati, ali ne na klupu Dinama, već Osijeka, kluba u kojem je nekada s velikim uspjehom i igrao.

Život piše razne priče, pa tako i nogomet. Tko bi prije nekoliko mjeseci i pomislio da će se Nenad Bjelica, najuspješniji trener Dinama u novijoj povijesti na kraju ružno i tužno rastati s Maksimirom? Pa se dogodilo. A sada taj isti Bjelica možda sjedne na klupu Osijeka.

''Nije bilo nikakvih kontakata, to su samo trenutno nagađanja. Rekao sam da je Osijek moj klub i moj grad i zašto ne bih sjeo i razgovarao i s njima?'', rekao je u telefonskom razgovoru.

Sjeo je nakon odlaska iz Dinama s dosta potencijalnih poslodavaca. S Fenerbahčeom se nije dogovorio, španjolski mediji pisali su da ga želi Betis, selili su ga u Italiju i Grčku, ali Bjelica je još bez posla i uživa s obitelji na moru.

gol expired U Bayernu bijesni zbog dosad nezabilježenog poteza Francuza, uputili su im kritike: "Nije pošteno" divider

''Bilo je dosta ponuda, dosta sam ih i odbio, neke nisam želio ni poslušati poput Saudijske Arabije, Emirata, Katara, Kine. To sam u startu odbijao.''

Pojavila se priča da je prvoligaš s Drave Bjelicu spreman plaćati milijun eura godišnje. Osječki stručnjak to ne želi komentirati, a iz Gradskog vrta poručuju - s Bjelicom nitko nije razgovarao i Ivica Kulešević ostaje na našoj klupi!

''Jesam li izbirljiv ili ne? Pa vrijeme će pokazati, ja želim raditi, dobro sam se odmorio.''

gol expired Žestoka tučnjava nogometašica u BiH, jedna je dobila potres mozga: "Nazivali su ih talibankama" divider

Na rastanak s Dinamom ne želi se vraćati, medalju za naslov prvaka nije dobio, a evo kako komentira izjavu Zorana Mamića koji je rekao da kod Bjelice nije bilo razumijevanja kada su mu rekli da će klub smanjivati plaće.

''Ne bih komentirao riječi gospodina Zorana Mamića.''

Ali komentirao je i pohvalio trenera Gorana Tomića i Lokomotivu koja je izborila kvalifikacije za Ligu prvaka, a u finalu Kupa koji se u subotu igra u Šibeniku ipak malu prednost radi iskustva daje Rijeci.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider