Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Nogomet
Odlična atmosfera

Navijači se vratili na Poljud nakon četiri mjeseca: Napravili sjajan ugođaj i odali počast Špaci

Hajduk je u važnoj utakmici protiv Lokomotive nakon četiri mjeseca mogao računati na poguranac s tribina.

Hajduk je u 20. kolu HNL-a na svom Poljudu dočekao četvrtu momčad prvenstva Lokomotivu. Splitska momčad nakon četiri mjeseca u ovom susretu ponovno može računati na 12. igrača.

Poljud je bio zatvoren zbog incidenata s derbija protiv Dinama 29. rujna. Tada je ozlijeđene vatrogasac, a Adam Gyurcso dobio je kamen u glavu.

Kraj suspenzije očito je bio signal navijačima Hajduka da u velikom broju krenu na tribine. Skupilo ih se više od 17.000, a sjeverna, navijačka tribina ispunjena je do posljednjeg mjesta.

Utakmica je počela minutom šutnje za preminule trenere Hajduka Ivana Vucova i Stanka Poklepovića. Torcida je razvila koreografiju u čast legendarnog Špace s njegovim poznatim riječima: "Hajduk nije samo vječan" ispod čega je pisalo "neuništiv". 

Dobru atmosferu uveličao je Ardian Ismajli, koji je u 42. minuti glavom u mrežu pospremio odličan ubačaj Ante Palaverse, igrača kojeg je ovog siječnja kupio moćni Manchester City.

Navijače je u 52. minuti utišao Uzuni golom za 1:1. Ipak, u 63. minuti Hajduk je opet poveo golom Caktaša. Tako je i završilo pa su navijači mogli u slavljeničkom raspoloženju napustiti Poljud.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider