Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
na glasu kao plaćenik

Navijači Reala i Barcelone napokon se oko nečega slažu: "Neymaru, nisi dobrodošao"

Brazilska nogometna zvijezda Neymar nije više poželjna, barem među navijačima, u Španjolskoj.

Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Danas je na naslovnicama vodećih portala Madrida, odnosno Katalonije osvanuo Brazilac Neymar na naslovnici. AS, madridski list, imao je svoju verziju priče o brazilskom nogometašu, dok je Mundo Deportivo imao nešto sasvim drugačije.

Oba se teksta baziraju na tome da Neymar napušta PSG, u koji je stigao prošlog kolovoza iz Barcelone u transferu vrijednu 222 milijuna eura. AS ga seli u redove madridskog Reala te piše kako će cijena koju će Kraljevski klub morati platiti biti 400 milijuna eura!

Mundo Deportivo otišao je toliko daleko da tvrdi kako je Brazilac kontaktirao s nekim ljudima iz kluba i ponudio svoj povratak u Barcelonu! Podsjetimo, Neymar se s čelnicima katalonskog diva rastao vrlo ružno, pa samim time čudi ovakva verzija priče. No navodno se javio prijateljima u klubu te jednom od trenera i predložio da se vrati naljeto 2019. godine.

Krenimo od pretpostavke da Barcelona i Real Madrid odluče dovesti Neymara predstojećeg ili onog idućeg ljeta. Taj bi potez naišao na veliko neodobravanje njihovih navijača, ako je suditi prema anketama koje su provela spomenuta dva spomenuta portala.

Čak 60 posto navijača Reala ne želi vidjeti Neymara u dresu Real Madrida, dok nestvarnih 69 posto navijača Barcelone ne želi ni čuti za povratak u klub nogometaša koji je isforsirao svoj odlazak u PSG.

Podsjetimo da je Neymar u posljednjem izboru za najboljeg nogometaša svijeta završio na trećem mjestu, odmah iza dvojice igrača Reala odnosno Barcelone - Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Uistinu zanimljiva situacija da navijači u klubu ne žele vidjeti vjerojatnog osvajača Zlatne lopte u budućnosti. Jer dok su Ronaldo i Messi već zagazili u 40-e godine svog života, Neymar je prije mjesec dana napunio tek 26...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider