Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"to mogu samo najbolji"

Navijači razapinju Lovrena nakon spektakularnog autogola o kojem bruji nogometni svijet

Dejan Lovren ponovno se našao na meti navijača, ponajviše Liverpoolovih, koji ismijavaju njegov nesporazum s vratarom Zenita.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dejan Lovren bio je strijelac autogola kojim se moskovski Spartak, u derbiju ruskog prvenstva, vratio u igru protiv domaćina Zenita. No u konačnici je najbolja ruska momčad upisala tri boda pobjedom 3:1, pa Lovrenov kiks, kada je prsima lobao vlastitog vratara u nastojanju da mu vrati loptu, i nije bio toliko tragičan za momčad iz St. Peterburga.

Lovrenov pogodak možete pogledati ovdje

No navijači nisu imali milosti prema hrvatskom stoperu, a najglasniji su bili navijači njegovog bivšeg kluba - Liverpoola. Neki su stali u njegovu obranu, no većina ga je "razapinjala" na društvenim mrežama.

"Mozak Dejana Lovrena radi na jednoj sasvim drugoj frekvenciji od bilo kojeg drugog bića na ovoj planeti i zato ga obožavam", napisao je jedan, a drugi se nadovezao:

"To je Lovren. Dobra ideja, no potpuno promašena egzekucija".

gol expired Veliko priznanje i poticaj za polufinale: Dvije Hrvatice u idealnoj ekipi drugog kruga! divider

"Ne mogu vjerovati da smo zaista dobili novac za njega", napisao je navijač Liverpoola.

"Hahahaha. Lovren je smiješan", glasio je komentar na njegovu svojedobnu izjavu da se smatra ponajboljim stoperom današnjice.

"Samo najbolji stoperi svijeta mogu prsima lobati vlastitog vratara".

"Lovrenov CV: Konstantnost".

"Je li itko ikada govorio da je on zapravo dobar?".

To su samo neki od zlobnih komentara za čovjeka u kojeg je Jurgen Klopp vjerovao od 2015. godine pa sve do prošlog ljeta, kada ga je odlučio pustiti u ruski Zenit za 12 milijuna eura.

Lovren je s Liverpoolom osvojio naslov prvaka Engleske, naslov pobjednika Lige prvaka i naslov viceprvaka svijeta s Hrvatskom. Sve to u posljednje dvije i pol godine...

gol expired Posebne pohvale na račun naših rukometašica, simpatična Kninjanka otkrila: "Imamo novi nadimak" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider