Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Jura je pljačka stoljeća"

Navijači obožavaju Juranovića, otkrio tajnu sjajnog poteza: "Najavio sam to prije dva tjedna"

Celtic je završio na trećem mjestu skupine G, tako da natjecanje nastavlja u Konferencijskoj ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Celtica sinoć su doživjeli poraz na gostovanju kod Bayera s 3:2 u susretu 5. kola i tako završili svoj put u Europskoj ligi. 

Sjajnu utakmicu odigrao je hrvatski reprezentativac Josip Juranović, koji je zabio pogodak s bijele točke, i to na kakav način. Izveo je panenku i prevario domaćeg vratara za veliko slavlje škotskih navijača.

Juranovićevu panenku protiv Bayer Leverkusena možete vidjeti OVDJE.

To je bio treći pogodak Juranovića u dresu Celtica, a sva tri je postigao s bijele točke. Tako je nakon utakmice otkrio novinarima da je već otprije planirao izvesti panenku. 

"Prije dva tjedna sam rekao našem vrataru Joeu Hartu da ću pokušati izvesti panenku kada budem sljedeći put izvodio kazneni udarac", rekao je.

gol expired Teško im je pao poraz od Dinama, ali Mura ih je dokrajčila! Engleski mediji pokopali Tottenham: "Sramotan, bijedan poraz" divider

Sjajnim potezom Juranović je zaradio brojne komplimente škotskih navijača. Tako je jedan od njih "slavodobitno" objavio na svojem profilu na Twitteru da su izveli pravu pljačku.

"Juranovića smo platili samo 2,5 milijuna. Izvršili smo pljačku", dok je drugi navijač objavio zanimljivu fotografiju.

Također, drugi ljubitelji nogometa bili su oduševljeni njegovim potezom, ali i hrabrošću.

"Juranoviću led teče venama, pa taj čovjek nije normalan", napisao je jedan korisnik Twittera, dok je drugi napisao da je njegovo dovođenje posao stoljeća.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider