Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Noćna Mura za Engleze"

Teško im je pao poraz od Dinama, ali Mura ih je dokrajčila! Engleski mediji pokopali Tottenham: "Sramotan, bijedan poraz"

Tottenham je upisao šokantan poraz od Mure i tako zakomplicirao plasman u knock-out fazu Konferencijske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Mure priredili su veliko iznenađenje koje je snažno odjeknulo u engleskim medijima, sinoć su na svom terenu svladali Tottenham sa 2:1 u susretu 5. kola Konferencijske lige i tako osvojili prva tri boda u Europi.

Dakako, engleski su mediji nakon utakmice pokopali londonski sastav i prozvali ovaj poraz još većom sramotom od prošlosezonskog poraza na Maksimiru u osmini finala Europske lige.

"Conteovi igrači pretrpjeli su sramotan poraz u Konferencijskoj ligi od slovenskih paljutaka", piše engleski Sun. Ništa manje kritičan nije bio ni Daily Mail koji piše da je Tottenham doživio bijedan poraz od slovenskih patuljaka, iako su imali Harryja Kanea na raspolaganju.

Tako sportski analitičar Simon Gleave ističe da je Mura tek 341. momčad europskog nogometa po svom koeficijentu, što znači da je u razini engleskih drugoligaša koji su na sredini ili donjem dijelu tablice, poput Gillinghama, Cheltenham Towna i drugih, prenosi BBC.

gol expired Predsjednik Barcelone vjeruje da će Xavi pobijediti Bayern, ali za to će mu trebati pravo čudo: Evo što kaže povijest divider

Zanimljivu naslovnicu imao je list Metro Sport koji je napisao "Koja noćna mura za Tottenham".

Jednako, ako ne i više, bili su razočarani navijači Tottenhama koji su izbacili svoju ljutnju na društvenim mrežama. Tako je jedan navijač na svom Twitter profilu napisao da su upravo izgubili od "San Marina u klupskom nogometu".

Nakon utakmice trener Antonio Conte bio je jako razočaran, ali i neugodno iznenađen kvalitetom svoje momčadi.

gol expired VIDEO Poljski huligani koji su bježali po Dubravi napravili kaos: Cipelarili na podu engleskog policajca divider

"Ne sviđa mi se to što se dogodilo. Moram biti iskren i reći da sam nakon tri i pol tjedna počeo shvaćati situaciju. Želim ostati ovdje, ali čeka nas jako puno posla kako bismo podigli kvalitetu momčadi. Mi smo Tottenham, a u ovom trenutku značajno zaostajemo", rekao je pa dodao.

"Možda netko misli da sam čarobnjak, jer sam u prošlosti pobjeđivao. Jedina čarolija koju mogu izvesti je - rad. Moramo raditi i raditi kako bismo napredovali. Mogu uvesti svoje metode, moje nogometne ideje, no za to će trebati vremena. Nije jednostavno, jer u ovom trenutku razina na kojoj je Tottenham nije tako visoka", zaključio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider