Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DOŠLI U POPULARNIM DRESOVIMA

Navijači Hajduka iznenadili Bogdanovića na utakmici: Postali su hit u Americi

Bojan Bogdanović živi za Hajduk, a na utakmicu su mu došli navijači u dresovima Bijelih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije tajna da je Bojan Bogdanović veliki navijač Hajduka. Popularni Babo ne propušta utakmice Bijelih kada je u Hrvatskoj, a znao je doći i na neka gostovanja u Zagrebu.

Bogdanović često iskazuje ljubav prema splitskom klubu, a na sinoćnjoj utakmici protiv Denvera navijači Hajduka priredili su mu ogromno iznenađenje. Nekoliko vjernih navijača na utakmicu je stiglo u dresovima Hajduka s njegovim brojem 44 i natpisom "big Babo" što u prijevodu znači veliki Babo.

Najbolji hrvatski košarkaš i jedan od najboljih Europljana u NBA ligi nikada ne ide u poljudsku VIP ložu, isključivo utakmice Hajduka gleda na istočnoj tribini i nije mu problem stajati u redu za ulaznice.

gol expired Poljski navijači upozorili Dinamo na Emrelija: Hvatali ga po noćnim klubovima i na kraju napali u autobusu divider

Dolazak hajdukovaca u dvoranu popratio je i Bogdanovićev klub na društvenim mrežama. Ubrzo su postali hit među američkim navijačima koji vjerojatno nisu čuli za Hajduk, ali sada su sigurno saznali. Možda na poljudsku adresu stigne i poneka narudžba dresova iz Amerike.

Hajduk je nedavno izbacio kolekciju majica s likom Mate Miše Kovača. Čim je izašla kolekcija Bogdanović je naručio sebi majicu i obukao je na utakmicu. Odmah je pobrao simpatije cijelog Hajdukovog navijačkog puka, a ta fotografija je brojala tisuće lajkova.

I nakon sinoćnje utakmice Bogdanović je na svom Instagram profilu objavio skupinu navijača Bijelih i tako im se zahvalio na stvarno lijepom iznenađenju.

Hit dresovi Hajduka

Hajduk je prošle godine izbacio dizajn trećeg dresa koji je odmah rušio sve rekorde prodaje. Navijači širom svijeta su ga naručivali.

gol expired Barcelona preotima Brozovića? Inter mu je ponudio novi ugovor, ali brine ih jedna stvar divider

Dres krase crvene i plave okomite linije, modernog dizajna apliciranog „marker efektom“ na prednju i stražnju stranu dresa. Bijeli silikonski logotip Macron Hero zauzima desnu prednju stranu dresa, dok je lijevo, na srcu, utisnut grb Hajduka u silikonskom tisku.

Na unutrašnjoj strani okruglog ovratnika nalazi se bijela etiketa s crveno-plavom oznakom, Klupskim grbom i natpisom „HAJDUK ŽIVI VJEČNO“. Navedeni slogan ponavlja se i na vanjskoj stražnjoj strani ovratnika u obliku reljefno utisnutog akronima „HŽV“. Dres je izrađena u softlocku, slim fit kroja s micromesh umetcima koji jamče savršenu prozračnost odjeće.

Cijena dresa Hajduka

Dres je i dalje dostupan u web shopu Hajduka, a cijena mu je 530 kuna. S oznakama svih sponzora i imenom igrača ona se penje na 739 kuna.

Hajduk je samo prošle godine prodao četiri tisuće dresova Marka Livaje, potvrdila je Marinka Akrap, voditeljica marketinga Hajduka.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider