Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je na čekanju

Barcelona preotima Brozovića? Inter mu je ponudio novi ugovor, ali brine ih jedna stvar

Inter je ponudio novi ugovor Marcelu Brozoviću, a sada se u priču uplela i Barcelona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marcelo Brozović, hrvatski nogometni reprezentativac još uvijek nije potpisao produženje ugovora s Interom koji mu istječe na kraju aktualne sezone, a to bi mogla iskoristiti Barcelona koja ga želi dovesti bez odštete.

Iako su svi detalji već odavno dogovoreni, čelnici milanskog kluba još uvijek čekaju na konačan odgovor Brozovića koji bi prema novom ugovoru trebao zarađivati oko 6 milijuna eura godišnje, a s bonusima ta bi plaća mogla narasti i do 7 milijuna.

Xavi želi preoteti Brozovića

Sličan ugovor ponudili su samo još jednom igraču Intera, Lautaru Martinezu koji uživa ogromno poštovanje struke, kao i hrvatski reprezentativac koji se prometnuo u neizostavnu kariku prve momčadi.

Sportski direktor Beppo Marrota očekivao je brži odgovor od hrvatskog reprezentativca, a možda će i doći uskoro, ali sve skupa brine interes Barcelone koja ga pokušava nagovoriti na dolazak u španjolsku La Ligu, piše talijanski Calciomercato.

gol expired Dinamo doveo novog napadača, otkrio ga je Robert Prosinečki: "Vjerujem u obranu naslova prvaka" divider

Zasigurno mu godi interes Xavija, ali Talijani vjeruju da će Brozović na kraju potpisati novi ugovor i ostati vjeran Nerazurrima za koje nastupa od 2015. godine.

Transfermarkt je procijenio vrijednost Brozovića na 40 milijuna eura.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider