Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Baklje i pjesma

VIDEO Navijači priredili vatreni doček nogometašima Hajduka nakon pobjede u Maksimiru

Nogometaši Hajduka su pobjedom protiv Dinama skočili na treće mjesto HT Prve lige.

Nakon što su srušili Dinamo na Maksimiru s 2:0 u najvećem hrvatskom derbiju, nogometaše Hajduka dočekali su navijači prvo u splitskoj zračnoj luci Resnik.

Na društvenim mrežama proširila se vijest kako se navijači pripremaju za doček, a kada su sletjeli u Split oko 22 sata imali su što vidjeti.

gol expired VIDEO Naguravanje nakon derbija na centru terena: Hajdukov igrač završio na podu divider

Dočekala ih je pjesma i bakljada navijača, a Marka Livaju dočekala je supruga i kćerka koje su mu odmah dotrčale u zagrljaj.

Slavlje se nastavilo i na Poljudu gdje su brojni navijači dočekali nogometaše Hajduka, a kada su izašli iz autobousa, uslijedilo je pravo ludilo.

Je li vas iznenadila pobjeda Hajduka na Maksimiru?

Ukupno glasova:

Marko Livaja je završio na ramenima navijača, prenosi Dalmatinski portal.

Iako su Splićani bili bolji u prvom poluvremenu na Maksimiru, imali su dvije odlične šanse, na pogodak se čekalo sve do 60. minute susreta kada je Livaja doveo Hajduk u vodstvo.

gol expired Hajduk niže pobjedu za pobjedom, Dambrauskas puca od zadovoljstva: Otkrio recept za pobjedu nad Dinamom divider

Krenuo je Dinamo na sve ili ništa, Kopić je napravio sve zamjene, ali ništa nije pomoglo. Štoviše, Hajduk je zabio drugi pogodak u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, sjajno je Livaja pronašao Sahitija koji je to pospremio u domaću mrežu.

Pogodak Marka Livaje na Maksimiru

Sahitijev pogodak za 2:0

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider