Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hit na internetu

VIDEO Obožavaju ga, navijači Chelseaja posvetili pjesmu Mateu Kovačiću

Navijači Chelsea opjevali su Matea Kovačića koji uživa veliko poštovanje na Stamford Bridgeu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fenomenalnim pogotkom u derbiju 21. kola engleske Premierlige protiv Liverpoola, Mateo Kovačić zaludio je navijače Chelseaja koji veličaju njegovu izvedbu.

Tako se društvenim mrežama proširila snimka na kojoj se može čuti pjesma koju su posvetili hrvatskom nogometnom reprezentativcu.

"Kovačić, naš hrvatski čovjek. Napustio je Madrid, napustio je Milan, potpisao je za Franka (op. a. Lamparda), rekao je ne Zidaneu. Potpisao je za Chelsea dok smo imali zabranu transfera".

Naime, FIFA je u ljeto 2019. godine kaznila Chelsea zabranom transfera u dva prijelazna roka zbog kršenja pravila za dovođenje igrača mlađih od 18 godina.

gol expired Bjelica otkrio kako je propao transfer Lovrića u Osijek i kako ga je Dinamo odbio za napadača divider

Prije nego što je stigao na Stamford Bridge, Kovačić je nosio dres milanskog Intera i madridskog Reala, a u ljeto 2018. godine stigao je na posudbu u londonski sastav.

Dobrim igrama u dresu "Bluesa" zaradio je simpatije navijača, ali i struke kluba koja ga je sljedećeg ljeta odlučila otkupiti od "kraljevskog kluba" za 45 milijuna eura.

@only.footy.editz #CapCut #kovacic #chelsea #madrid #zidane #frank ♬ original sound - ONLY FOOTBALL⚽️⚽️

Iako se tek nedavno vratio u momčad nakon teške ozljede i koronavirusa, Kovačić je odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone. Za čudesnu izvedbu zaradio je ocjenu 8,4 (Sofascore).

Ekskluzivni intervju Matea Kovačića za Dnevnik Nove TV

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider