Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Nastavlja se rat

Lukaku opet bocnuo Ibrahimovića: "Zabio je puno golova, ali nije poput mene i Ronalda"

Napadač Intera nije propustio priliku bocnuti svog rivala Zlatana Ibrahimovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dugih 11 godina milanski Inter osvojio je talijansko prvenstvo, a jedan od najzaslužnijih za osvajanje trofeja izvrsni je belgijski napadač Romelu Lukaku.

U intervju za Corriere della Sera Lukaku kaže da nije samo on zaslužan za osvajanje prvenstva, već cijela momčad.

"Titula pripada momčadi, klubu, navijačima, to nije moja titula. Ja sam samo pomagao da osvojimo titulu. Nadam se da ćemo ovako nastaviti u budućnosti i osvojiti još više trofeja", rekao je i dodao kako mu je iznimno drago zbog navijača koji su ga prihvatili od prvog dana.

gol expired Šok u prvom meču: Ante Delija nokautiran za manje od 48 sekundi divider

"Osjećam se odlično ovdje, podršku navijača osjetio sam već prvog dana. Zato mi je još draži ovaj naslov, htio sam ga još više osvojiti zbog navijača kojima nije bilo lako posljednjih godina. Inter dugo nije osvojio trofej", rekao je Lukaku.

"Vodi me najbolji trener na svijetu..."

Kaže kako se na dolazak u milansku momčad odlučio onog trenutka kada je saznao da je Antonio Conte novi trener.

"Odmah. Onog dana kada je postao trener Intera, ja sam mu poslao poruku da dolazim. Za mene je igranje u Interu ostvarenje sna. Kada sam bio u Engleskoj, želio sam igrati u Chelseaju, a sada želim igrati samo za Inter. San mi se ostvario", rekao je i dodao kako mu je zadovoljstvo raditi s trenerom kao što je Conte.

"Vodi me trener za kojega mislim da je najbolji. Na terenu nikad nema iznenađenja, pripremljeni smo za sve. Osvojili smo naslov u drugoj sezoni, u prvoj sezoni naslov prvaka izmakao nam je za bod. No to nas je motiviralo da ove sezone budemo još bolji", kazao je.

"Za razliku od njega, Ronaldo i ja igramo za momčad"

Naravno, belgijski napadač nije propustio priliku bocnuti svog rivala, švedskog napadača u redovima gradskog rivala Zlatana Ibrahimovića. Njihov sukob traje od siječnja ove godine kada su se zakačili u četvrtfinalu Kupa. Tada je zamalo došlo do fizičkog obračuna, a Lukaku je bio posebno ljutit.

"On je odličan igrač, gdje god je igrao, sve je osvojio. Osim toga, postigao je više od 500 golova. Trebaju nam takvi igrači u Serie A, ali on je igrač koji igra za sebe, a ne za momčad. Cristiano Ronaldo i ja igramo za svoju momčad", rekao je i dodao kako mu je drago što se Jose Mourinho vraća u Italiju.

gol expired Lukaku brutalno sprda Ibrahimovića: Zadao mu težak udarac u žestokom sukobu robusnih napadača divider

"Od sljedeće sezone dolazi nam Mourinho u Romu. Liga će biti kvalitetnija, ali ja se nadam da će Inter ponovno osvojiti prvenstvo", rekao je.

Otkrio hoće li Conte ostati u Interu

Lukaku kaže da se ne zamara interesom drugih klubova, već je u potpunosti koncentriran na Inter.

"Prije mi je to bilo važno, drugačije razmišljaš kada si mlađi, ali uskoro punim 28 godina. U potpunosti sam posvećen Interu. Igram u momčadi za koju vjerujem da može napraviti velike stvari. Imamo trenera koji može napraviti velike stvari, on uvijek daje sve od sebe", kazao je.

Za kraj napadač Intera je otkrio hoće li Conte ostati na klupi milanskog Intera i naredne sezone.

"Da, mislim da hoće. Jako je sretan ovdje, dobro se osjeća. Vodi momčad koja mu vjeruje i koja dobro radi na svakom treningu i utakmici. Mislimo da smo ispunili sve preduvjete za nastavak suradnje", zaključio je izvrsni napadač Intera.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider