Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bolje i tako nego nikako

Procurio dokument koji pojašnjava nastavak Bundeslige: Osim nogometa ništa više neće biti isto

Njemački Bild objavio je nova pravila koja će se primjenjivati u Bundesligi koja će se za tjedan dana nastaviti unatoč pandemiji koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemačka Bundesliga bit će nastavljena 16. svibnja utakmicama na praznim stadionima, a na snazi će biti mjere izolacije među suparničkim momčadima i suigračima, kako bi se opasnost od zaraze koronavirusom svela na najmanju moguću mjeru pa će se tako postizanje golova moći proslavljati samo dodirivanjem laktovima i stopalima, objavio je njemački dnevnik Bild.

gol expired Zbog njih se UFC 249 ne propušta: Ngannou i Rozenstruik brutalno nokautirali MMA legendu divider

Slika s njemačkih travnjaka bit će potpuno drugačija od one kakvu smo gledali prije nego što se svijetom proširila pandemija COVID-19.

Momčadi neće izlaziti na teren istovremeno ni u dječjoj pratnji, neće biti ni uobičajenog rukovanja prije utakmice, a izostat će i momčadsko fotografiranje, izvijestio je Bild pozivajući se na interni dokument Njemačke nogometne lige (DFL). Prema tom dokumentu, svi koji će sjediti na klupi morat će nositi maske, a između svake od osoba će morati biti jedno prazno mjesto.

gol expired Na današnji dan 'Super Mario' je poveo Juventus prema finalu Lige prvaka divider

"Treneru će biti dopušteno uklanjanje maske kad daje upute, ali u tom slučaju mora biti udaljen najmanje jedan i pol metar od drugih ljudi", piše Bild citirajući dokument.

Igrači, treneri i drugo osoblje u momčadi moći će u svlačionici provesti najviše 30 do 40 minuta, odnosno naputak je da se tamo zadržavaju što je kraće moguće.

UFC 249 uživo na GOL.hr Gaethje prebio Fergusona i postao privremeni UFC-ov prvak: Khabib se odmah javio zagonetnim komentarom i potvrdio novu borbu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider