FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prisjetimo se tih nokauta

Zbog njih se UFC 249 ne propušta: Ngannou i Rozenstruik brutalno nokautirali MMA legendu

UFC 249 je jedan od najbolje složenih evenata u povijesti UFC-a i nekoliko je jako dobrih razlog zbog kojih se isplati biti uz GOL.hr i Novu TV.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je pandemija koronavirusa na vrhuncu u SAD-u, UFC 249 će se održati u Jacksonvilleu na Floridi, naravno bez prisustva fanova. Glavni program možete gledati UŽIVO na GOL.hr-u noćas od 4 sata ujutro i u snimci na Novoj TV od 22:25.

Nekoliko je razloga zbog kojih pravi MMA fanovi ne smiju propustiti ovaj event, a jedan od njih je okršaj dvojice teškaških nokautera Francisa Ngannou i Jairzinha Rozenstruika. Osim što njihovi mečevi u pravilu završavaju brutalnim nokautima, povezuje ih jedna velika pobjeda protiv MMA legende - Alistaira Overeema.

UFC 249 uživo na GOL.hr Gaethje prebio Fergusona i postao privremeni UFC-ov prvak: Khabib se odmah javio zagonetnim komentarom i potvrdio novu borbu divider

I Ngannou i Rozenstruik su brutalno nokautirali nizozemskog MMA velikama i apsolutnu legendu ovog sporta. Ngannou je to napravio u prosincu prije tri godine, a Rozenstruik u prosincu prošle. Kamerunac s francuskom putovnicom nokautirao je Overeema nakon manje od dvije minute borbe paklenim aperkatom koji je u sekundi uspavao Nizozemca.

Rozenstruik je također na devastirajući način stigao do pobjede, ali svega četiri sekunde prije isteka pete runde. Overeem je vjerojatno vodio na bodove do tog trenutka kada je sjeo očajnički pokušaj krošea Jairzinha i nanio brutalnu štetu na licu Alistaira. Podsjetimo, udarac je rasjekao usnicu nizozemskog borca praktički do nosa.

gol expired Brazilac pozitivan na koronavirus, otpao s UFC-a 249: "Program ide dalje prema planu" divider

Rozenstruik je u karijeri odradio 10 MMA borbi i upisao svih 10 pobjeda od čega je devet bilo nokautom. Ngannou je u karijeri upisao tri poraza uz 14 pobjeda. Deset je puta slavio nokauto, četiri puta gušenjem / polugom, a tri poraza koja je upisao stigla su nakon sudačke odluke.

Jedan od tih poraza nanio mu je Stipe Miočić u borbi za naslov prvaka 2018. godine, a odmah nakon toga i Derrick Lewis u jednom od najlošijih teškaških mečeva u povijesti UFC-ove organizacije. Ngannou je nakon toga upisao tri pobjede protiv Curtisa Blaydesa, Caina Velasqueza i Juniora dos Santosa, koje su ga dovele u situaciju da traži novu priliku za osvajanje naslova prvaka.

gol expired Potvrđene dvije borbe za naslov UFC prvaka, čovjek kojeg je McGregor ismijao sramotno pao vagu divider

Pobjednik ovog dvoboja vrlo će vjerojatno dobiti priliku boriti se s pobjednikom okršaja Miočića i Daniela Cormiera.

UFC 249 gledajte noćas od 4 sata ujutro na GOL.hr-u, a snimku u nedjelju navečer od 22:25 na Novoj TV.

NOKAUT ROZENSTRUIKA PROTIV OVEREEMA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider