FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
svi drugi negativni

Brazilac pozitivan na koronavirus, otpao s UFC-a 249: "Program ide dalje prema planu"

Jacare Souza neće se boriti na UFC-u 249 nakon što je bio pozitivan na koronavirus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jacare Souza pozitivan je na koronavirus i njegov nastup na UFC-u 249 u Jacksonvilleu je otpao. Riječ je o brazilskom borcu koji se trebao boriti na preliminarnom programu protiv Uriaha Halla u srednjoj kategoriji, no nakon što je zajedno sa svojim timom bio pozitivan na testiranje taj meč je u potpunosti otpao.

Souza je, kao i svi sudionici eventa, testiran čim je stigao u Jacksonville te se nakon toga pridržavao svih sigurnosnih mjera koje je UFC odredio uoči ovog eventa koji je izazvao puno kontroverzi. On i njegovi treneri nosili su maske i rukavice te bili distancirani od ostatka sudionika, tako da su šanse da se netko drugi zarazio jako male.

UFC 249 uživo na GOL.hr Gaethje prebio Fergusona i postao privremeni UFC-ov prvak: Khabib se odmah javio zagonetnim komentarom i potvrdio novu borbu divider

Recimo da su Souza i njegovi treneri u potpunosti asimptomatični.

UFC je u svojem priopćenju za javnost objavio da nastavlja s planom održavanja eventa, te da je Souza zajedno sa svojim timom već napustio hotel i da je smješten u samoizolaciju.

UFC 249 održat će se noćas s početkom u 4 sata ujutro, a glavni program predvodit će dvije borbe za naslov. Tony Ferguson i Justin Gaethje borit će se za privremeni pojas prvaka lake kategorije, dok će Henry Cejudo braniti pojas prvaka u bantamu protiv bivšeg kralja ove kategorije Dominicka Cruza.

gol expired Potvrđene dvije borbe za naslov UFC prvaka, čovjek kojeg je McGregor ismijao sramotno pao vagu divider

Favoriti na kladionicama su Ferguson i Cejudo, a koeficijente za sve borbe koje će se održati na UFC-u 249 možete pogledati ovdje.

UFC 249 održat će se u Jacksonvilleu na Floridi, a glavni program moći ćete gledati UŽIVO na GOL.hr-u od 4 sata ujutro te u snimci na Novoj TV u večernjem terminu od 22:25.

gol expired Oglasio se Stipe Miočić i potvrdio borbu koja se dugo čeka: "To će se dogoditi i točka" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider