Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZEKIĆ OTPISAO DVOJICU

Najzvučnije pojačanje u povijesti kluba neslavno završilo osječku epizodu nakon četiri mjeseca

Među igračima Osijeka koji su otputovali na pripreme u Novigrad nije bilo Denysa Garmaša i Amera Hiroša.

Denys Garmash (Foto: Borna Jaksic/PIXSELL)

Samo četiri mjeseca nakon što je pred kraj ljetnom prijelaznog roka doveden u Osijek kao potencijalo veliko pojačanje i najzvučnije ime koje su Bijelo-plavi ikad doveli putem transfera, Denys Garmaš otpisan je od strane trenera Zorana Zekića.

Takuya Ogiwara VIDEO Dinamo konačno predstavio novo pojačanje za kritičnu poziciju divider

Ukrajinski nogometaš trofejne karijere, s 31 nastupom za nacionalnu vrstu, odigrao je za Osijek samo tri utakmice, sve još dok je Stjepan Tomas bio trener. U niti jednoj se nije iskazao pa je čak devet susreta prosjedio na klupi bez ikakve minutaže.

Kod Zekića ni minute

Trener Zoran Zekić ga je sad u potpunosti otpisao nakon što se nije našao na popisu za pripreme. Kako smo mogli vidjeti po objavi na društvenim mrežama, Garmaš se već jučer zaputio za Ukrajinu.

Fizička sprema i motivacija ostali su problem ovog nogometaša, koji se tako u Osijeku nije uspio iskazati, čime je razočarao veliki broj navijača oduševljenih njegovim dolaskom. Nažalost, mogli smo svojim očima vidjeti zašto je sa samo 33 godine otpisan iz Dinamo Kijeva, kluba čija je legenda.

Hiroš pokazao da zna, ali...

Osijek napušta i Amer Hiroš, nogometaš kojeg je doveo još Nenad Bjelica te je u sezoni 2021./22. bio poprilično standardan u momčadi, a zabio je i dva prekrasna pogotka. 

Predrag Vejin Srbin kojeg obožavaju u Hrvatskoj: "Ne želim govoriti o zlatu, ali mi znamo da to možemo" divider

Posebno se pamti onaj u Koprivnici protiv Slaven Belupa, jedan od najljepših te cijele sezone.

No, niti Hiroš nije uspio potvrditi se kao igrač za prvoligaški hrvatski rang. Tako da mu Zekić nije dao mjesto u autobusu.

Nije da nema kvalitete, igrač je to odličnog driblinga i vrlo lucidan u napadačkim rješenjima, no ne toliko da bi pokrio nedostatke, kojih je za ovaj rang previše.

Vjeruje se kako bi još koji igrač mogao napustiti klub, ali isto tako je sigurno kako će se neki novi igrači u ovom prijelaznom roku pridružiti momčadi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX